På äventyr

Det blev en lång dag. Vi gick upp fyra, bussen hämtade oss fem, sen blev det en lång väntan på Arlanda, men pga covid gällde förutom obligatoriskt munskydd även att man skulle checka in 2,5 timme före avgång. Kvart i åtta drog vi iväg. Lite turbulens och mycket läsa.

(null)

(null)
Alltså, när vi åkte färjan berättade jag för en medresenär när vi nästan nödlandade i Spanien för några finnar fyllnade till nåt så vansinnigt på väg till Gran Canaria för ett antal år sen. En t.o.m nöp mig i häcken. Gubben tyckte att jag kanske skulle vara glad för det. Jag bara stirrade på honom och bet mig (tyvärr) i tungan. Varför i h-e skulle jag vara glad för att en stupfull finne nyper mig i arslet? Jag hade precis läst ett helt kapitel i Stinas bok om hur satans glada vi fruntimmer ska vara över dessa äckel till mäns uppmärksamhet… INTE!

Efter 5,5 timme klev vi av på Teneriffa, fick ut vårt bagage och åkte transferbuss ner till hamnen. Där blev vi inte uppmötta och förvirring uppstod. Vi hade betalat för överfarten men hade inga biljetter. Det hela löste sig till slut, vi fick en ursäkt från resebolaget och landsteg på la Gomera en timme senare. En halsbrytande, vacker och spännande bilfärd senare kom vi då äntligen fram till vårt resmål - Valle Gran Rey - 13 timmar efter vi klev på transfern vid hotellet på Arlanda.

(null)

(null)
Jag hoppas jag kan förmå maken att hyra bil några dagar. Det är förödande vackert! Dessutom har vi vänner i en segelbåt i hamnen på andra sidan ön!

Efter att ha burit upp väskorna på rummet gick vi ut för att äta och köpa vatten. Det blev en 2 km promenad till andra sidan dalen, en god Cordon Bleu med räkor och avokado i ostfyllningen. Sen köpte vi vatten och frukt och gick hem igen.

(null)

(null)
Vi har en lägenhet med jättebalkong!

(null)

(null)
Därborta på udden bor vi.

Jag sitter ff ute på balkongen i shorts och solklänning. Maken har gått och lagt sig. Jag ska följa hans exempel 😎


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0