Årets kortaste natt…

... blev en ljus och ljudlig historia. När jag bestämde mig för att krypa i koj blixtrade det i horisonten. Jag drog upp rullgardinerna och låg och kikade ut på skådespelet. Det blåste som attan och regnade stundtals hårt, men hundarna verkade inte bry sig nämnvärt och jag somnade ifrån det. 

Ett dovt mullrande,
natthimlen klyvs av blixten
Tor är i farten
 
 
Hade ont i ryggen när jag vaknade till årets längsta dag, men efter Alvedon, promenad, frukost och en stund i fåtöljen blev det bättre. Slog på Tvn och hamnade i misstroendeomröstningen. Vilken soppa 🍜 
 
Vad har vänstern gjort?
Öppnat dörren till makten
för extremhögern!

 

Nu hoppas jag antingen att Löfven kan reda soppan eller att en högerregering gör bort sig inför nästa val. Kristersson, Busch och Åkesson är en tre partiledare jag har noll förtroende för. Lööf, Sabuni och Dadgostar är åtminstone någorlunda raka. 

Vem är dum och vem är vis 
Många kockar och en enda spis
De rör om i grytan
Konflikter till ytan
Det kallas politisk kris
 
Dagen har tillbringats i fåtöljen vid Tvn med politik och Pistvakt. Tv-tittandet avbröts bara av några kortare varma och myggrika promenader.
 
Jag kan ta henne,
tror mygga nummer 1000
Smack, splash, HA! Glöm det!
  
Till middag gjorde jag piroger igen. Min plan var att åka till Roslagen, bjuda på piroger och följa mamma till tandläkaren imorgon, men jag får låta bli. Jag tänkte att klarar ryggen att baka piroger klarar den resorna imorgon, men jag blev helt kallsvettig av dov smärtlindrad smärta så det kommer inte att funka. Sitta och stå är lika illa... Jag får hitt' på nåt annat.
 
 
Ska se klart Criminal Minds innan det är dags att slåss med myggen igen 🦟 🦟  🦟     🦟 🦟     🦟🦟  🦟     🦟    🦟    🦟      🦟      🦟  🦟       🦟      🦟     🦟  🦟    🦟🦟 🦟    🦟     🦟  🦟      🦟      🦟     🦟 🦟   🦟       🦟       🦟     🦟   🦟🦟      🦟    🦟    🦟     🦟     🦟      🦟    🦟
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0