Bits and pieces đŸ§©

Det fanns planer för dagen men de blev instÀllda. Det var ju lite trÄkigt men det var kanske lika bra för jag behövde komma ifatt. PÄbörjade en kom-ihÄglista redan igÄr för att inte glömma nÄgot innan helgen, sÄ idag var det bara att fixa och bocka av vartefter. Förmiddagen Àgnades Ät dator och telefon.

 
Tidig eftermiddag gick grannen och jag lÄngpromenad ner till hundbadet med vÄra smÄgrabbar.
 
Skönt att svalka sig, tycker badpojkarna Bamse, Rambo och Hugo 💙💙💙
 
Sen eftermiddag monterade jag broderi No 2, fotograferade bĂ€gge broderierna och mailade in dessa till tĂ€vlingen. Det har kommit in mĂ„nga fina bidrag som jag inte kan mĂ€ta mig med, men det Ă€r Ă€ndĂ„ roligt att vara med. Inspiration pĂ„ hög nivĂ„ 👌 Vi fĂ„r se nĂ€r mina bidrag lĂ€ggs upp. 

Min bifogade text: Min inspiration till broderiet kom ur skapelseberĂ€ttelsen ”I begynnelsen skapade Gud himmel och jord...” sĂ„ det fick bli himlen. Jag har försökt göra texten med lite Star Wars-feeling, dĂ€r orden rullar ut i rymden. BetlehemsstjĂ€rnan fick toppa broderiet och med lite fantasi ser jag att stjĂ€rnan och texten blev en triangel - treenigheten. 

Min bifogade text: Mitt första bidrag inspirerades av himlen och rymden medan inspirationen till denna kom ur jorden, eller rÀttare sagt ur svÀrmors systers rabatt. FiskebÄten fÄr symbolisera Noaks ark pÄ land, men fiskare har ju Àven en viktig roll i evangelierna. Rödhaken skuttade runt i rabatten och sökte föda medan jag berÀttade legenden om rödhaken för svÀrmor och hennes syster, samt om pÄskliljorna som kyrkor delar ut pÄ pÄskdagen som symbol för Jesu uppstÄndelse. En rabatt prunkande av liv blev ett symbolrikt broderi till tÀvlingen.
 
NĂ€r maken kom hem med fulla kassar lagade jag mat - köttfĂ€rssĂ„s, korv stroganoff och hamburgare. Det blev hamburgare till middag och det blir det Ă€ven imorgon hos mina förĂ€ldrar 🍔 Resten spar vi till helgen 🍝 
 
🍔 Godnatt vĂ€rlden 🍝

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0