3:e maj 👣

Maken hade sovmorgon för han skulle till tandlĂ€karen. SjĂ€lv gick jag upp tidigare Ă€n vanligt. ÄndĂ„ gick vi upp samtidigt. Det blev vĂ€l en svĂ„r tankenöt att knĂ€cka 😂 Jag vaknade före sju och fann ingen anledning att ligga kvar i sĂ€ngen och lyssna pĂ„ nĂ€r maken Ă„t frukost sjĂ€lv, sĂ„ jag gick upp jag oxĂ„. 

Morgonsysslorna inkl. en tvĂ€tt och promenad var avklarade före kl 10 🕙 Även mail och en genomgĂ„ng av första uppslaget till föreningstidningen. Via mailen hade jag fĂ„tt ett svar pĂ„ min önskan att komma till Multeum för att rĂ€kna fönster, mĂ€ta lyktstolpe och prata "marknadsföring"... kunde jag komma kl 11.00? Det passade ju bra. Hade oxĂ„ fĂ„tt tips om ett nytt promenadstrĂ„k efter en frĂ„ga pĂ„ Fejjan dĂ€r vackra vyer och gulsippor visades.
 
Det blev ett kort och bra möte pÄ Multeum. Jag har tillrÀckligt med trasor och gerillastickningen passar. Det betyder att jag tidsmÀssigt ligger i fas med god marginal. Köpte smör, socker och mjöl innan jag Äkte hemÄt. Vi stannade vid byns hamn och började gÄ mot KvarnÀngarna, ett stÀlle jag inte hört talas om. Stigarna var svÄrfunna och pÄ sina stÀllen obefintliga, men omrÄdet sÄ vackert, med hav av vitsippor och blÄsippor kryddat med gulsippor, viol, svalört, vÄrlök, gullvivor och röda vivor.
 
 
NÀr vi kom hem nÄddes vi av det trÄkiga beskedet att Bamses mamma fÄtt somna in. Hon har varit sjuk ett par veckor nu och hjÀrtat var sÄ anstrÀngt. Vi gick dit och var med pÄ begravningen. Absolut att hundarna förstod. Innan vi gick ivÀg med henne ylade Bamse, Bamses pappa och Rambo och ingen av dem var sÀrskilt leksugna och betedde sig som de brukar.
 
 
NĂ€r jag kom hem ringde jag och sjöng för pappa som fyller Ă„r, pratade med mor och tvĂ„ döttrar. Ännu en tvĂ€tt Ă„kte i maskin, jag gjorde pajdeg och bakade bananbröd.
 
 
Det blev snabbmat nĂ€r maken kom hem: fĂ€rdigpanerad fisk och morötter. Sen gjorde jag klart smileyn och satte en blĂ„ kant pĂ„ viruset 🙂🩠
 

Allvarligt talat förstĂ„r jag inte varför jag sitter uppe Ă€n. Kanske smĂ€lter intryck? Men jag ger mig nu och bestĂ€mmer mig för att det Ă€r fĂ€rdigsmĂ€lt för idag đŸ„±
 
🌎 Godnatt vĂ€rlden 🌍 

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0