Båtlogg 13: hemmahamn

Solen steker hett

Inte ett moln på himlen

Tack Gud för vatten 💦  


Hela fm och till efter lunch låg vi i vattnet i Borgåsund, denna årets varmaste dag 🥵 Vad annat kan man göra? Kände stor tacksamhet att vara ute med båten just idag.

(null)
William och Rambo älskade verkligen avokadon 🥑 

(null)

(null)

(null)

(null)
Efter nån minut bara hängde han där och njöt ❤️

(null)

Vi hade lite span på grannbåten, dem vi slussade sista slussen med igår. De blev intervjuade av SVT för de hade slussar 1000 slussar, den tusende var Kronprinsessan Victorias sluss vid Västanfors och det på hennes födelsedag.

(null)

Efter lunch tuffade vi iväg, vi hade planer på att eventuellt sova i Sundbyholm, men vi släppte den tanken. Det utlovas regn imorgon så efter ett par timmar i Sundbyholm åkte vi hem. Det blev just inga kort tagna där för jag blev jättedålig när vi lämnade Borgåsund. Jag tålde inte hettan så särskilt bra, men efter att sonen köpt en kall läsk åt mig när vi tankade och jag blött ner tunikan så överkroppen svalkades i fartvinden blev det bättre.

(null)

När vi kom till Sundbyholm blev vi stoppade av sjöpolisen. De var supertrevliga och ville kolla nykterhet och hur fort båten gick. Hundarna blev galna när en polisman klev upp på badbryggan och höll i sig i vår fastbundna avokado och de dessutom såg en stor schäfer i polisbåten 🥑 Men vi var inte de enda som blev kontrollerade och de fick stopp på mer än en fartsyndare medan vi såg på.

(null)

(null)
Utslagna hjältar

(null)

(null)

(null)

(null)
Alltså, när kapellet är öppet är det som en tavla 😍

Vi släppte av sonen vid föreningsbryggan och han gick hem och hämtade bil. Var hemma vid åtta-snåret. Mycket packning hit och dit och så pajade tvättmaskinen när jag satte på första tvätten. Jaja, det problemet löser vi imorgon. Handtvättat kläder har jag alltid gjort när vi varit på landet och sängkläderna får bara vänta helt enkelt.

Inatt sover maken, hundarna och jag i husbilen på tomten. Ungdomarna får husera i huset, så får vi se vad morgondagen bjuder på.

🥑 Godnatt världen 💦

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0