Midgårdsormen

Började spola på pinnar till båten mellan frukost och lektion imorse, men 8.20 satt jag på plats och knypplade midgårdsorm! Att bara sitta och tok-knyppla är lika kul som fikarasterna när man träffar andra kursare vilka är allt från elever, bekanta från tidigare kurser, lärare, Knyppelpinnar, you name it. 

Omelett har blivit min stående lunch, idag med salami, tomat och resterna av en blåmögelost från midsommar. Går ju att variera i oändlighet!

(null)

Sen spolade jag på resten av pinnarna till båten och promenerade iväg med dem.

(null)

(null)
Bästa sättet att transportera dem på så de inte trasslar ihop sig.

Eftermiddagslektionen började med att jag avslutade midgårdsormen och påbörjade båten.

(null)
Jag la dit en röd tråd som tunga, på skoj 🐍 
(Mönster: Sam Jakobsson)

(null)

Tyvärr valde jag och en kursare bort invigningen på Spetsmuseet. Det brukar vara trångt om saligheten… och det hade varit riktigt bra tal ikväll av bl.a talmannens fru och Karin Landtblom, men jag och kursaren åt en god yakiniku och hade trevliga samtal så det var inte fy skam det heller!

(null)
Yakiniku

(null)

(null)
Instagram 

Jag knypplade en stund till på båten, gick sen ut och började spola på pinnar till nästa projekt - galaxerna. Därefter ett par timmars plugg. Har repeterat jaktformer och juridik. Känner mig totalt oförberedd inför tentan. Ingenting fastnar! Det har nog blivit lite för mycket av det goda på sistone… 

(null)
3,5 av Sam Jakobssons mönster i bottnar. Båten på dynan är träning i nätbotten, ormen - flätor, keltisk knut - vävbotten och igelkotten - rottingbotten. Så rolig kurs!!! Rekommenderas varmt!

🐍 Godnatt världen ⛵️






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0