Fredagen den 13:e

Tog sovmorgon imorse och sprang ff runt i trosor och linne när hundarna började skälla och fågeln ge hals. Dörren stod öppen och jag hade tagit ut en puff till hundarna. En svart skåpbil hade stannat bakom min bil och ut klev sex stora killar i olika färger och med olika skägglängd och vällde in över gräsmattan. Jag snubblade i brallorna och fick en tunika över huvudet illa kvickt. De skulle äntligen gräva in fiber, sa de. Det blev en trevlig pratstund med fyra av killarna medan arbetsledaren gick runt på gräsmattan och den sjätte och mörkaste killen stod tyst. De var mäkta imponerade av Ragnar som njöt av uppmärksamheten, blev fotad och de ville veta allt om honom. Arbetsledaren kom tillbaka och sa att det såg ut som nån redan grävt i vår gräsmatta, sen kollade han dosan och konstaterade att allt redan var ingrävt och kopplat. När de klämt in sig i den svarta skåpbilen och åkt igen kunde min arbetsdag börja.

(null)

(null)

(null)

(null)
Den är sjukt vacker, vår magnolia 💖

Förutom att det känns som min allergi övergått i en förkylning har dagen varit okej. Hann med det jag föresatt mig i arbetsväg och kunde lägga sista handen vid föreningstidningen. Nu är det bara ett datum och ett namn som saknas, sen kan jag skicka in den för tryck. 

När maken kom hem gjorde jag en jätteful men god västerbottenostpaj. Kvällens underhållning har bestått i att titta på vår nya granne som fällt träd. Två monsterträd som skymt mycket sol för oss, men oxå mindre träd runt om hela hans tomt 🌲🪵 

(null)

Har preppat näsan med spray och tagit febernedsättande. Det blir nog ingen sejour på skjutbanan för mig imorgon 😫


Trettonde dagen

denna månad är fredag

och jag blev förkyld 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0