Fridag

Sov till jag vaknade imorse och det var skönt. Visserligen vaknade jag före sex som vanligt men kunde somna om igen. 

(null)
Blåsippan ute i backarna står

Morgonpromenaden bjöd på en livräddning. En kopparödla var full av myror men jag tyckte den så levande ut så jag borstade bort myrorna. Den rörde sig inte till att börja med, men sen började den kränga. Vet inte om myrsyran bedövar den? Jag bar iallafall iväg den ett stycke för att komma ifrån myrstacken som låg ett par meter från räddningsaktionen. 

(null)
Så vacker 🦎

(null)
Citronfjäriln försvann nästan 

När jag kom hem skurade jag ur badtunnan, fyllde den med vatten, diskade och låg i solen en stund. Sen gick jag en promenad till innan vi, jag och hundarna, satte oss i bilen och åkte till nästäldsta dottern.

(null)
Bamse hade stenkoll på Stampe 🐇

(null)
Fråga mig inte vad Rambo håller på med. Jag gapskrattade när jag såg fotot 😂

Egentligen skulle jag åka dit för att fira hennes tre yngsta barn, jag jobbade när de hade kalas i söndags… men alla fyra barnen hade fått annat för sig så vi skippade kalasande och jag åkte dit ändå för kvalitetstid med min dotter. Det var mysigt. Vi beställde thai som hennes man hämtade på hemvägen från jobbet, sen gick vi en promenad med hundarna innan jag åkte hem.

När jag kom hem hade maken oxå gjort det. Han har varit borta på jobb sen i söndags kväll och det var skönt att se honom igen. Han har eldat tunna och nu är den snart uppe i 38 grader, så jag tänker gå sistanaden och sen krypa ner i tunnan en stund 💦 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0