Ibland gör man fel…

… och det gjorde jag igår. Iallafall ur ett perspektiv. Jag satt kvar vid Tvn, fast jag nickade till stup i kvarten, men jag ville verkligen se upplösningen av den konstiga filmen med jätteräkorna/utomjordingarna i District 9. Var det bara en fiction/action eller ville den säga nåt? Har inget svar där, den var bara konstig… Sen drog jag filten över mig och sov kvar i fåtöljen. 

Jag har snarkat duktigt de senaste nätterna och det väcker maken. Tänkte att eftersom jag var ledig och oplanerad idag kunde han väl få sova ostört de 3,5 timme som var kvar till han skulle upp. Summan av denna kardemumma då? Jo, mitt oansvariga jag glor på tv till halv två och sover kvar i fåtöljen. Tanken bakom var: jag är ledig och maken får sova. Inget ont i detta. Resultatet för min egen del blev en dödstrött morgon och ont i kroppen. Var det värt det? Nej inte filmen! Men jag fick känna mig lite god mot maken, även om hans goda jag tyckte det var dumt gjort av mig att sova i fåtöljen! 

(null)

Jag har inte gjort så många knop idag. Mycket tid har spenderats på att bara vara. Har lite återhämtning att ta igen. Jag har städat och sorterat lite framåt eftermiddagen och det känns skönt att det blev lite gjort iallafall.

(null)

(null)

Jag tog fram stickorna på kvällen 🧶 

(null)

Nu ska jag gå och lägga mig i sängen!!!

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0