May the 4th be with you

Ikväll är jag gråtfärdig. Benen är svullna, höfterna värker galet vid varje steg, allergin som var på återtåg kom tillbaka så högerögat är svullet och kliar, jag är trött trött trött‼️ Jag måste skärpa upp mig, men det är fasiken inte kul att hela tiden se upp! Ikväll har jag varit dum i hela huvet men det får jag stå för alldeles själv!

Åkte hemifrån tidigt för att hinna jobba lite före mötet halv nio. Mottagningen idag blev rörig med både telefonsamtal och besök, varav det sista kom precis före stängning och satt kvar en halvtimme. Jag fixade klart administrationen och gick på lunch vid ett, vilket blev en trevlig lunch då det kom fler sena lunchare, men under eftermiddagen började jag nästan gråta. 

Gårdagens möte gjorde ont i kroppen. Stolarna liksom trycker på baksidan av låret och stryper blodcirkulationen. Att stå är inget bra alternativ för mig för då svullnar fötterna. Denna eftermiddags hembesök på en hård pinnstol gjorde att jag tillslut inte kunde hänga med alls utan satt bara och nickade och försökte stå ut med smärtan. När jag sen körde upp till dagis körde jag in i en skylt. Jag såg skylten, ändå körde jag in i kanten på den. Den vek sig och inga skador uppstod men jag insåg att mitt blytunga huvud påberkade både reaktioner och fattningsförmågan. 

Och vad gör jag då? Jo jag åker och köper en pizza! Jag vet ju att den tilltagande värken hänger ihop med att jag provat att äta vitt mjöl i mindre mängd en tid, varför kan jag inte bara sluta då? Det är som om jag vill äta allt det där goda en gång till innan jag slutar igen? Det är ju bara att sluta! Men det blir ett missbruksbeteende istället 😰 Jag får skylla mig själv, men det värker ändå trots en kombo av ibuprofen och Alvedon.

Försökte jobba lite med föreningstidningen men fick ge upp. Må kraften och envisheten återvinnas.

👽🪐🛸 May the 4th be with me 🛸🪐👽

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0