Föreningslördag

(null)
Gillar dessa sms 🩸 

Sov i princip 10 timmar nonstop 💤  Det var först på morgonen oron började gnaga. Jag hade ju inte påmint vaktmästaren och föreläsaren 🗣 Men halv sju på morgonen är det ju inget man kan göra lixom 🕡 Kvart i nio stod jag utanför kyrkan och efter en stund var jag tvungen att kolla om jag var där rätt dag, sen började folk komma och till sist även vaktmästaren. Det blev stora kramen, han är en god fd arbetskamrat 💝

(null)

(null)
Kyrkorummet, ja hela byggnaden är omgjord sen jag jobbade där

(null)
Älskar altaret med strofer ur "Vår fader" på 10 olika språk

(null)

Vi som kommit kikade runt i lokalerna och vaktmästaren bjöd på kaffe. Vi hade styrelsemöte och välkomnade medlemmar som droppade in. Klockan 11 kom vår föreläsare, den man som lärde mig att knyppla 2008 och som fortfarande har kurser i Hagsätra. Han berättade om knypplingen i Hagsätra under 14 år och de olika tekniker och mönster som utvecklats där. Jätteintressant. Samtalen och knypplandet fortsatte fram till strax före kl 14.00, och när lokalen var tom körde jag över bron och umgicks en stund med sonen och hans familj, make och hundar var redan där.

(null)

(null) En demonstration av hur ffektiv reflexjackan är 😆

När vi gick därifrån fick maken åka i förväg och köpa pizza på Pizza Hut i Botkyrka 🍕 Jag tog en vovvenad i gamla bekanta områden innan jag gav mig iväg.

(null)
Detta bihotell var nytt. Massor har hänt sen det grävdes damm vid kärret, nu är vissa delar av Hagsätraskogen naturskyddsområde 🌳 

(null)

Vi möttes upp på makens jobb och åt, sen tog vi min bil hem. Han tar dit husbilen imorgon och behöver bilen för att ta sig hem sen.

(null)
Det blev ingen smickrande bild på undertecknad, men skuggan på halsen såg så häftig ut 😆

Lugn kväll vid Tvn. Fixar nog inte båda avsnitten av Morden i Midsomer 😅
💤 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0