Längtansöndag

Som jag längtat till denna söndag 💝 Vaknade efter nio timmars sömn. Börjar känna mig som människa igen. Almanackan visar på en lugnare period. Nu är allt igång som ska vara igång, diakonidagen samt Knyppelpinnarnas första träff i ny lokal har bara gett positiv feedback. Nu tänker jag göra som lyckokakan rådde mig  en tid 🥠 

(null)

Det är snart dax att varva upp igen. LT-klappen, intensivhelg i ikonmålning, Syfestivalen och så ska jag öva in en helt ny sång till ett dop, allt i oktober, men nu ska jag ta det lugnt och luta mig tillbaka så jag får mer kraft.

Jag längtade så mycket efter denna lediga dag att jag gick upp tidigare än jag behövde. Min ambition var att bara läsa…

(null)

Jag har både Sofie Axelssons bok samt historienördens båda böcker på bordet, men jag fastnade i föreningsarbete. Båda hundarna sov så gott så jag började skriva artiklar till föreningstidningen. Jag tycker ju att det är rätt kul! Fortsatte skriva efter morgonpromenaden. Jag skrev om den lyckade träffen igår och om föreläsningen. Skickade några kompletterande frågor om den första så knypplingarna får rätt namn, sen skickade jag utkastet på den andra till föreläsaren för check samt en vädjan om bilder ✅ Mina blev inte så bra, de blir inte det när man tar kort på bilder som visas med projektor 📸 

(null)
(null)

Jag fortsatte och skrev klart min egen artikel om hällristningen/jägarloggan och började redigera nästa nummer ✍️ Den ska inte ut förrän nästa månadsskifte men det är ingen vits med att vänta. Bättre att göra klart det som kan göras. Om en månad händer "allt" igen 👉 ikonmålarhelg, slottsweekend, LT-klappen, Syfestivalen och dopet jag ska sjunga på … ty sådant är livet 🎤🎵 Förberedelse är A &O.

(null)

Efter lunch och andranaden tog jag ut fågel och hundar och la jag mig i en solstol med Sofies bok 📖 

(null)

Maken åkte på jobb på morgonen och kom tillbaka vid tre. Han flytspacklade vårt blivande förrådsutrymme och fixade lufsa till middag. Kvart över fem åkte jag till knyppelkursen, ikväll var ingen frånvarande.

(null)

Strax före klockan åtta gick sista eleven och prick åtta ringde min endokrinolog, det var han som bokade tiden efter att jag försökt nå honom. Jag hade inte förstått att man måste förnya licensen för Armour Thyroid varje år, så det blev bråttom när jag inte fick ut min medicin i veckan. Nu fyller han i en ny och jag ska lämna in hälsodeklaration imorgon, sen hoppas vi att det går fort… annars blir det levaxin igen och den tål jag ju inte. 

Fastnade vid mrs Marple när jag kom hem. Maken fick åka tillbaka till jobbet.

Har inte satt nån väckarklocka imorgon ⏰ 
🥱 

(null)
Förutom gröngöling och ekorrar mötte vi denna bitska skönhet idag 🐍 En brun esping! 🐍 Ny färg för mig 🐍

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0