Varsågod, hjärtat ❤️

(null)

När jag såg den vissna lilla biten purjolök längst ner i kylen igårkväll fick jag associationer till Ria Wägner. Hade svårt att somna, sov illa men sov jättegott mellan halvåtta och halvtio imorse. Hade fortfarande Ria Wägner i tanken när jag vaknade, googlade och hittade Ria Wägners kaviarmacka! Jag förstår inte varifrån jag fått associationen med purjolök men jag hittade formbröd i frysen och gjorde en Ria Wägner-macka till frukost 🍞 Imorgon kör jag mer purjo och mindre kaviar, sen är purjolöken och formbrödet slut.

(null)

Tog kontakt med VC och gick ut en rask fräsch sväng med hundarna innan vi åkte till dagis. En härlig eftermiddag hos bästisen med sushi och zon.

(null)

(null)

(null)

(null)

Maken hade hämtat hundarna så jag ringde och kollade var han var och han var fast på jobbet. Inte hade han hunnit med lunch och ingen middag heller, så jag stannade till på pizza hut 🍕 Maken hade beställt åt oss så jag behövde bara gå in, betala och hämta, men den försynte unge mannen började kalla mig "hjärtat". Inte för jag tror att jag är hans enda "hjärta" men jag blev lite "tagen på sängen" kan man säga. "Ett ögonblick, hjärtat, jag ska kolla om din pizza är klar". "Varsågod, hjärtat, middagen är klar och ha nu en trevlig kväll, hjärtat". Jag gick ut i bilen och stirrade mig själv i backspegeln. Jo, jag ser allt lite trött och eländig ut. Så fint att han ville muntra upp mig 🥰

(null)

Maken och jag åt med bara händerna tillsammans i kontrollrummet, sen åkte jag hem med hundarna.

(null)
Mamma sover! Jag passar på 🍫

Har tittat på tv, sovit vid Tvn och gått sistanaden. Ska förpassa den dästa kroppen till sängen nu… —> 🛌 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0