Shopping i Sterling

Imorse vaknade jag tidigt. Främmande fåglar kvittrade utanför fönstret och 10 timmars sömn efter den långa dagen igår räckte. Jag uppdaterade gårdagens blogg med några flygbilder, tänkte lite på det som hänt på sistone men framförallt på glädjen i att vara här. Igår på promenaden fick vi se både kardinalfåglar och blev varnad för poison ivy (giftmurgröna), vilket kan vara klokt med tanke på hur nyfiken jag är på allt i skogen.

(null)
Poison ivy

Jag  tassade upp, duschade och satte mig ute med en stor kopp starkt kaffe och spanade efter fåglar. Igårkväll såg vi en uggla som flög, det finns mängder av kardinalfåglar, men även räv, vitsvanshjort, tvättbjörn och annat skoj i skogen. 

(null)         

Jag fick ganska snart sällskap av en ekorre 🐿️ 

(null)

Precis när maken kom ut för att göra mig sällskap kom tre vitsvanshjortar, sen två till, tillslut var de tretton stycken som sprang iväg bakom huset.

(null)
Vitsvanshjorten har en ganska lång svans (för ett hjortdjur) och när de lyfter upp den är den vit och ulllig 🦌

Även kardinalerna flög runt oss, liksom höken. Så spännande med dessa nya djur.

(null)
Kardinalhane

(null)

(null)
Coco slappar i solen

Efter frukost och promenad åkte vi på shoppingtur. Vi började på Sketchers där jag köpte två par skor på clearence. På Lane Bryant blev vi kvar en stund och jag kom därifrån med en bh och tre tunikor på rea. På TJ Max hittade jag hårklämmor varav fyra i form av fjärilar 🦋 Jag köpte oxå en mascara eftersom den jag hade med mig var helt ihoptorkad, en ögonpenna och en ny borste. Sen åt vi lunch på Cane’s. De serverar bara kyckling med tillbehör som fingerfood.

(null)

Efter en runda på Sam’s, där man kan köpa allt från mat och kläder till däck och medicin åkte vi hem. Jag köpte en stor burk ibumetin och ett trepack nässpray.

(null)

(null)

Vi hade tänkt åka till Wal-Mart oxå men vi var nöjda som det var. Det kommer fler dar. Efter lite kaffe och en Coco-nad 👣🐾 kom kusinens make hem från jobbet. Vi satt och pratade en stund, jag gick upp och vilade, sen åkte vi ut och åt middag.

(null)

(null)
Packade undan dagen fynd

(null)
Denna fick följa med på middag 🦋 

(null)
Galet goda räkor på Red Lobster 🦞 

Kvällen tillbringade vi på altanen i mörkret. Vi tittade på stjärnor och hörde prassel i skogen. I ficklampans sken så vi räven smyga runt 🔦 

(null)
Vattumannens så vi inte då den finns på andra sidan jorden, men denna app kunde visa ut riktningen. Så häftigt!

Så trötta och då nöjda med dagen ❤️







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0