Husbilslogg 3: Färjas brygga, Söråker 🚎💨

Vaknade av att det blev tyst. Det ihållande regnet upphörde vid sju… men började igen vid åtta. Maken tog hundarna då regnet höll upp igen, efter frukost och disk lämnade vi Sörfjärden med nosen mot Sundsvall. Bilen har varit orkeslös ett par dagar så i Sundsvall började vi jaga verkstad. Vi blev stående på Landrins med löfte om att de skulle titta på husbilen.

(null)
Tur att man handarbetar 🧶 

(null)
Jag bröt vovvenaden i förtid och gick tillbaka till husbilen. En e ju inte så snabb och regnet hotade. Maken fick gå själv sista biten till affären och han hann precis tillbaka till verkstan där husbilen stod, innan regnet. Molnen är ju fantastiska att se, men liiite less är jag på regnet nu.

Efter ett par timmar fick vi hjälp av två trevliga mekaniker…

(null)

(null)
Ibland är det ok att se ner på folk 😉 Jag och djuren fick hänga med upp i luften, var skulle vi annars vara lixom?

Framåt eftermiddagen och efter många försök att få husbilen att funka normalt gav mekanikerna upp. De beställde en reservdel och vi får komma tillbaka på måndag. Vi fick inte åka jättelångt med risk att förvärra problemet. Vi hittade ställplatser ute på Tynderö vid Färjas brygga som lät trevligt och körde dit.

(null)

(null)

Vi tog en liten promenad efter regnskuren vi kört i. Maken puffade till mig på skoj och höften skar sig. Har försökt jobba bort smärtan med artrosträning… nu måste oturen vända snart 😫

Middan var väldigt god iallafall. Varmrökt lax med västerbottenost, laxröra, småbladsmix och morot i stavar 🥕 

(null)

Kvällen, liksom större delen av dagen, har jag stickat på sjöjungfrustjärt no2. Är redan inne på femte nystanet (av 12) 🧶🧶🧶🧶🧶 Som sagt, 50 gram akryl på stickor no8 går rätt fort.

(null)
Så här ungefär 🧶

(null)

(null)

Solen gick ner i en regnskur och vi är endast tre husbilar här. Högsommaren känns vara tillända.

 ☔️ Godnatt världen 🛠️

(null)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0