Husbilslogg 4: Allstaforsens fiskecamp 🚎💹

Vi hade sol flera minuter imorse. Det firade vi med att Ă€ta frukost utomhus vid FĂ€rjas brygga.

(null)

(null)

(null)

Men det var en kortvarig lycka, om Ă€n hoppingivande ⚓ 

Vid 11 "slĂ€ppte vi ankaret" och Ă„kte mot en kompis som hörde av sig igĂ„rkvĂ€ll. Vi bestĂ€mde att trĂ€ffas pĂ„ en fika mitt pĂ„ dagen idag innan de skulle Ă„ka hem frĂ„n sin stuga i nĂ€rheten av Sundsvall. JĂ€ttemysigt đŸ„°

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Anar man en svampkonsulent?

(null)
Trodde pĂ„ riktigt att det blev champinjoner till fikat ☕ 😄

Eftersom motorproblemen kvarstÄr till pÄ mÄndag (och inte lÀngre hoppas vi) tog vi Ànnu en camping nÀra Sundsvall. Inatt sover vi till Allstaforsens brus.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Vi hade glömt ta fram Trollharens torskrygg ur frysen sĂ„ det blev Trollharens varmrökta lax ikvĂ€ll igen, med citronpeppar denna gĂ„ng och sötpotatismos.

(null)

(null)

Sen tog vi siesta â€Š. 

(null)


. innan vi gick pĂ„ upptĂ€cksfĂ€rd.

(null)
"Utsikten" lÀt fint

(null)

(null)

Vad det var för utsikt som Ă„syftades vet vi inte. Det var uppvuxet och mĂ€ngder med sly, men det Ă€r förvisso oxĂ„ en utsikt. Men tillbaka pĂ„ campingen fick vi studera en strandskata med tvĂ„ halvvuxna ungarn pĂ„ nĂ€ra hĂ„ll. Den Ă€r helt klart bofast hĂ€r.

(null)

(null)

(null)

KvĂ€llen började med stickningen, men jag la bort den efter bara nĂ„got varv och satt bara och njöt av det mina ögon och öron gav mig. Vattnet, skogen, bruset, strandskatornas pipande flykt.

(null)
Kl 19.41

(null)
Kl 20.41

(null)
Kl 21.41

NĂ€r jag tagit sista kortet âŹ†ïž kom maken runt husbilen och skulle gĂ„ ut kvĂ€llsnaden. Vi gick ner och runt nipan vĂ„r husbil stĂ„r pĂ„ och ut pĂ„ vĂ€gen nĂ„n kilometer, sen blev det bra mörkt sĂ„ vi vĂ€nde och gick "hem".

(null)

(null)

Till sist bjuder jag pĂ„ en aningens gammal, men viktig nyhet: Biltema har sĂ„lt 10 miljoner korvar! Intressant i förhĂ„llande till 3,5 miljoner koppar kaffe och bara 1,1 miljoner mjukglassar
 men sĂ„klart, man tar ju sĂ€llan bara en korv och alla dricker inte kaffe plus att det Ă€r ju inte sommar jĂ€mt, knappt ens pĂ„ sommaren ibland đŸ€”

(null)

🍄 Godnatt vĂ€rlden 🚎💹


Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0