Vardagen

Visserligen är det bara söndag, men det blev ändå en kraschlandning i den s.k "verkligheten" när jag vaknade imorse 💥 Illamående och jobbångest 🥵 Bara två veckor kvar på ett jobb jag knappt varit på det senaste halvåret. Tankar som "vad var det som hände?" och "har jag gjort rätt?" snurrar. Jo, tyvärr kommer jag fram till samma slutsats varje gång, det finns ingen framtid för mig där. Jag hade så gärna velat att det skulle bli det ställe jag skulle pensioneras från om ett antal år, men nu blir det inte så. Två tunga veckor ligger framför mig, men sen, kanske redan imorgon, kanske jag ser ljuset i tunneln 🕯️ Kanske … Jag älskar ju verkligen mitt jobb 💚

Dagen har fortsatt varit tung. Vi var in till stan och kollade till båten plus att jag hämtade ett paket hårvård. Tea treeoil botade typ allt för ett antal år sen. Under semestern beställde jag en hårmassageborste, ett serum, schampoo och balsam med Tea treeoil plus att jag fick en handcreme på köpet. Jag har haft jättejobbigt med min psoriasis några månader nu. Utslagen slår ut i hårbotten, i handflatorna och under fotsulorna. När jag kom hem gnodde jag in serumet i hårbotten och till kvällen gjorde jag en hårinpackning med olivolja innan jag tvättade ur det med nya schampot. Jag hoppas på en god verkan.

(null)

Min tanke från början var att hälsa på mamma och pappa idag. Pappa har haft en dålig period till men är på bättringsvägen. Tänkte i samma veva åka till min brorson med babysetet… men det blev inget av nåt. Stickade klart jungfrustjärtarna åt store- och lillesyster istället . Ska dit i helgen. 

Kvällen avslutades med Morden i Midsomer och en ljummen kvällspromenad 👣🐾🐾

Morgondagen blir bättre 🕯️





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0