Omstart

Tystnaden

i en snöfylld värld

Är förunderlig


Om 4 veckor är den 1 januari 2024. Dax för nåt nytt kanske?

(null)

Idag tog jag lite sovmorgon. Jobbade nästan en timma innan jag åkte "på äventyr". Jag körde till Lymfkliniken i Västerås som en väninna rekommenderat. I två timmar satt jag uppkopplad till en dator som först kollade igenom min kropp via olika frekvenser var felen låg… humbug? Isåfall en träffsäker humbug. Och en humbug som fick det att kittla i fingrarna, ge tryck bakom öronen och göra benen febervarma. Mycket intressant upplevelse. Hon konstaterade en hel del olika problem i centrala nervsystemet, ena ögonlinsen, metabola systemet, blodet och så renade och rensade hon. LIFE används i många länder men inte så mycket i Sverige.

(null)
Shit, vad jag är svullen!

(null)

Jag bokade en ny tid i januari och åkte hem igen. Jag känner mig mycket lättare till sinnet och mindre värk i både rygg och ben.

(null)

(null)

Hemma igen gick jag ut med hundarna och jobbade sen ett par timmar innan jag förberedde middag och började jobba med föreningsarbete istället. Satte på ugnen när maken kom hem.

(null)
Mandelfisk och svart ris

Sydde fast resten av prova-på-knypplingen från Syfestivalen och knappen. Får fundera på vilket material jag ska ha att få till öglan 🧵 

(null)

Hundarna är kissade och den stora tröttheten har slagit till!

Godnatt världen 🥱


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0