Namnsdag

Min namnsdag 😃

Idag har jag och en kollega i BrunnsÀng producerat ett utkast till en lektion om diakoni för konfirmander och det blev en riktigt rolig förmiddag.

(null)
BekvĂ€mt pĂ„ jobbet! 

Jag blev oxĂ„ uppringd pĂ„ telefontiden jag fĂ„tt av VC och nu tog de mina besvĂ€r pĂ„ allvar. Jag ville ha en vanlig Ă„rskontroll av mina sköldkörtel- och levervĂ€rden, men lĂ€karen jag haft i mĂ„nga Ă„r hade slutat. Sköterskan stĂ€llde nĂ„n frĂ„ga till och dĂ„ berĂ€ttade jag om trycket, fladdret och den hisnande kĂ€nslan som Ă„terkommer och dĂ„ fick jag tid för bĂ„de EKG och lĂ€karbesök redan pĂ„ onsdag! Sköterskan jag pratade med senast, hon som sa att det var influensa, sa att man bara kunde fĂ„ akuttider samma dag? Det beror uppenbarligen snarare pĂ„ vem man pratar med, verkar det som. SĂ„klart var det skönt att fĂ„ en tid, men samtidigt blev det jĂ€tteoroligt i bröstet nĂ€r jag plötsligt blev tagen pĂ„ allvar! TĂ€nk sĂ„ skum kroppen kan vara đŸ€”

Kollegan och jag avslutade med sen lunch och en god kebab i BrunnsĂ€ng centrum, sen Ă„kte jag och hĂ€mtade hundar och ringde lite pĂ„ vĂ€g mot mina förĂ€ldrar. En mysig kvĂ€ll med bland annat lite lakansömnad och pyssel med att leta mönster till en tröja.

(null)
Promenad till Trosa havsbad. Stod och njöt en stund av vyn över vattnet och den klart lysande planeten mars.

Kom hem vid tio, tog ut hundarna och försökte fota mĂ„nen
 gick sĂ„dĂ€r, men den var halv, klart lysande med en fĂ€rgglad "aura" runt sig dĂ„ den lĂ„g bakom en tunn molnskĂ€rm.  Detta fina sken ville inte mobilkameran Ă„terge.

(null)
Den ser ju full ut đŸŒ• 

Oh, dear! It’s way past bedtime! Nighty folks ❀




Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0