Väntan

Längtar efter imorgon! Det är jobbigt att vänta på det där EKG. Trodde inte att jag skulle reagera som jag gör, men jag är rätt fixerad vid obehaget. Det går inte att tänka bort. Natten var jobbig, svårt att somna och vaknade gång på gång av obehaget. Hursomhelst har det känts bra att jobba för då tänker jag på annat.

Och vid frukost imorse satt jag och lyssnade på akvariets suckande. Är man djurägare så är man, så det var bara att göra ren filtren i hast. Om pumpen suckar och fräser har det gått för lång tid redan som det är.

(null)     

Morgonen var så stilla efter två dygns hård blåst. Himlen var rosa och babyblå, grusvägen frusen och isfri, hackspetten varnade när vi kom gående längs grusvägen och korpen svarade långt bort i skogen, jag ville bara fortsätta gå gå gå, det var så rofyllt 👣 🐾🐾

(null)

(null)

Men arbetsdagen blev bra. Två möten och admin på morgonen. Emmausvandringen är planerad och rapporterad till vårbladet och bokningen. Ikonmålarna har fått en närvarolista och nu har jag skapat en mall där det bara är att uppdatera datumen i. Hantverksgruppen på em. Intensiv, välbesökt och rolig! Avslutade med admin. Världsböndagen är nu klar att detaljplaneras med ekumeniska gänget, men det får de veta imorgon. Klockan var fem och jag åkte hem.

(null)
Vi snickrade andakt i sofforna idag och höll den där oxå. Omväxling förnöjer.

(null)
Ännu en person blev klar med en knypplad kyckling idag. Två började med bokmaskar varav den ena har knypplat lite i gruppen och den andra är helt ny. I övrigt stickades, virkades, knypplades, samtalades och fikades det. Så roligt!

Köpte varsin chokladshake åt mig och gubben på hemvägen och lagade mandelfisk på mandelmjöl och mandelflarn som nyligen "gått ut". Inspirerad av skafferistädning blir det "restfest". Det är roligare att komponera av det man har än att handla nytt 😃

Hoppas få sova nu, de två senaste nätterna har varit lite jobbiga 💓 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0