Unnsdag

I den blå timmen 

kryssar jag bland skolbarnen

 på väg till bussen


(null)
Som små spöken i mörkret 👻 Inte alla med reflex!

Hörde på Mix Megapol imorse att idag är det unnsdag, vad ska du unna dig idag? I denna årstid kändes det plötsligt helt fantastiskt att få ha en unnsdag i veckan! Det ska jag ta till mig!

Min arbetsdag har bjudit på både effektivitet och frustration. I almanackan gick arbetsuppgifterna smidigt i varandra, men verkligheten kom att se annorlunda ut. Möte på morgonen, därefter morgonbön innan café Ragnhild inkl. mottagning 🕙 Ingen kom på mottagningen men jag fick annat gjort, bla första kontakterna till en församlingsresa i maj och embryot till en diakonilektion för konfirmander. Sen stressade jag som sjutton för att hinna lunchavlösa i kyrkan, men fick först då veta att tagit in en timvikarie idag så hen tog den biten 🕧 Tänkte att då får jag tacka för tiden jag fick och tänkte ta tag i Emmausvandringen istället, men fick då oväntad hjälp med appen för statistikrapportering vilket var bra, men vilken tid det tog! Tio i två hörde klockan två-besöket av sig att hen inte kunde komma så vi bokade om tiden 🕑 Nu blev utkastet till Emmausvandringen gjord! Fem över fyra fick jag ett meddelande att klockan fyra-besöket var sjuk och ville att jag skulle göra saker åt hen istället, men då blev jag "elak" och skrev att så funkar det inte. Eller jag funkar inte så iallafall 🕓 Hade hen hört av sig tidigare hade jag kunnat avboka rummet och sluppit springa efter inlåsta papper och pärmar i källaren och istället kunna förbereda för hjälp per telefon. Nån självrespekt får jag ändå unna mig, tänker jag 😏 Ringde istället upp en person jag lovat höra av mig till innan mötet om Världsböndagen 🕠 När det mötet började var jag jättetrött och blev jätteirriterad på att den person som var orsaken till den sena mötestiden inte dök upp. Vi som var där hade gärna setts halv fem istället för halv sex. Men vi kom en bra bit på väg innan vi bröt upp halv åtta 🕢 

(null)

Ställde iordning, plockade undan, låste, släckte och kom iväg strax före åtta 🕗 Jag ringde maken och vi bestämde att jag skulle köra förbi Max. Hans vägbeskrivning ledde mig till Burger King så jag fick köra runt ett varv tillbaka till Max i Geneta och sen genom Södertälje igen… klockan var nästa nio när jag svängde in på hans jobb 🕘 Trötta och hungriga åt vi i kontrollrummet, sen gick han ut och tvättade min skitiga bil medan jag gick ut kvällsnaden.

(null)

Nu ligger jag nerbäddad i husbilen. Maken ronderar men är nog snart i kojen han med.

Vi får se hur morgondagen blir, kanske kan jag unna mig nåt trevligt? Det är ju torsdag i Hovsjö 😍


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0