Vårkänslor 🌱

Att det kändes som vår var både grannen och jag överens om idag 🌱 När jag såg honom gå förbi med hunden på förmiddagen slängde jag  på mig skor och jacka och och sprang efter. Igår frågade jag om han hade lite överbliven markisolering /frigolit och jag var välkommen att komma och kika. Nu gick vi till stallet och tittade och jag fick hem ca en kvadratmeter frigolit.

Idag har jag förberett inför tisdagens hantverksgrupp. En vill lära sig knyppla och en vill fräscha upp det hen lärde sig förra terminen. Detta är intimt förknippat med att öva svenska och vi har väldigt roligt. Frigoliten jag fick hem har maken delat i tre delar och imorgon ska jag klä in dem i tyg. Jag har tillverkat kycklinghuvuden för här ska knypplas "kvack-kvack" 🐥 Det är ett bra nybörjarmönster och så har jag gjort ett transportband till en som kommit igång ordentligt med knypplingen och vill ta hem dynan och jobba lite. Röjde runt i boden och hittade grönt tyg och knappnålar. Frigolit fnasar ju en del, så plattorna behöver kläs in.

(null)
     
Efter middan åkte jag iväg till terminens första knyppelkurstillfälle på ABF i Strängnäs och när jag kom hem badade vi tunna.

Jag har mått jättebra idag. Enda smolket är att jag glömde ringa Wille. Han fyller fyra år idag och jag har gång på gång tänkt att jag ska ringa när jag gjort ditten och sen när jag gjort datten. Lärdom: SKJUT INTE UPP NÅT!

(null)

Ikväll när jag blev klar med Ellas födelsetavla kollade jag vilka siffror jag skrivit på Willes…

(null)

… och på riktigt! Ser du vad som är fel? Inte jag eller nån annan har sett det/sagt nåt! Det måste åtgärdas så snart jag får tag i den!

Ellas blir större och nu ska jag fundera ut var och hur namn och siffror ska placeras.

(null)

Men nu är det hög tid för sängen 🥱




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0