15 juni

Koltrast i skymning

Och ett moln av myggor

runt huvudet


Sov riktigt gott inatt! Och varför berättar jag det? Jo, för min blogg är "min dagbok på gott och ont". Jag skriver för att komma ihåg ditten och datten osv osv. Just nu pysslar jag med min egen rehab vilket inkluderar sömn, måltider, glädjeämnen, orosmoln mm. Om andra personer skriver jag inte, med undantag för när andra personer och jag kommit överens om detta. Såvida det inte nämns i nån förbifart.

Hundarna och jag gick förmiddagspromenaden så gott det gick i skuggan. Det fick bli dagens längsta pga värmen. Hundarna trampade nästan på en huggormsunge på nån dryg decimeter 🐍 Den var allmänt slö och likgiltig, men ringlade iväg när jag forcerade den lite.

(null)

(null)
Skadad, mätt och/eller överhettad?

Jag satte på en tvätt och åkte in till Lill-stan. 

(null)
Djur är för härliga! När jag sa åt hundarna att de skulle vara hemma och "passa huset" la sig Bamse på min ouppackade väska (sen besöket hos dottern). Som om han tyckte att "försök smita om du kan"❗️
 
Åt lunch med en kollega och vän på den grekiska tavernan innan mitt besök hos stress-pysikologen.

(null)
Himlans god lax i spenatsås

(null)
Alltså, hennes naglar 🤩

När jag kom hem gick vi ut en sväng till, sen barrikaderade jag mig inomhus med stängd dörr, nerdragna gardiner med endast två fönster mot skuggsidorna öppna. Vill helst inte dra igång ACn då jag tror på att kroppen bör vänja sig vid värme plus inte utsättas för alltför stora temperatur-växlingar. Ringde sjukhuset och fick veta att pappa inte är bättre. Än. Det har inte gått så många dagar sen han kom in.

(null)

(null)
Vitgräsfjäril

Lugn kväll framför Tvn… 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0