Äh, gå å bada💦

Inte en vindpust

Värmen är för mycket

Jag går och badar


Igårkväll tio i nio bad jag maken ta kvällspromenaden med hundarna, sen däckade jag 😴 Väcktes av makens jourtelefon kl 00.48 och knuffade på honom, somnade om direkt. Bamse hade inte gett sig, han skulle promt ut så maken kom in och frågade om jag kunde gå en sväng, han hade ju bråttom till jobbet. Jag drog på mig klänningen och gick en sväng vilket Bamse behövde. Det gör mig glad att han dricker i värmen 🥵 Minns inte att jag landade i sängen igen, men vaknade kl 8.00. Låg kvar en stund och drog mig.


(null)
Ängsmygare på blåeld

(null)Nässelfjäril på blåeld


Mitt på dagen fixade jag till två sallader och åkte in till Lill-stan för några ärenden: glasåtervinning, hämta paket, posta brev och apoteket. Fortsatte till Enhörna och mötte upp en kollega och vän vid badet. En superfin eftermiddag med bad bland tusentals grodyngel 🐸 Har aldrig sett så många! Botten längs hela stranden var full av bäbisar 🐸


(null)

(null)

(null)

(null)

Efter några härliga timmar sa vi hejdå och jag åkte de gamla vägarna hem.

Det blev omelett till middag och häng vid Tvn. Fattar inte att jag kan vara så trött när jag sover så mycket 🥱 

(null)
Är det så att nyponrosen slår ihop sina blommor på natten?

Myggen var helgalna på kvällsnaden så det blev omöjligt att fota de många blåbärslundmätare som flög omkring. Vore det inte för dessa flyganfall 🦟 i stor mängd hade kvällen varit magisk.

(null)
Blåbärslundmätare 

🦋 Tack för en underbar dag 🦟




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0