Strömsholm ❤️‍🩹

Längs kanalen

Svärdsliljor och trolllsländor

Vi går vidare


Imorse gick maken ut med hundarna vid halv nio 🕣 Rambo orkade fortfarande inte gå så vi ringde Strömsholms djursjukhus och fick komma dit. Vi åkte direkt, kom fram efter 40 minuter, jag gick in och anmälde Rambo. En sköterska undersökte honom för att sätta upp honom på dagens prioriteringslista. Jag var ju jätterädd att han fått i sig fiskben då jag plockade en fiskstjärt ur munnen på honom i torsdags, sen luktade mina fingrar rökt fisk hela eftermiddagen. Fiskben kan i värsta fall perforera tarmarna på en liten hund. Sköterskan sa att magen var mjuk och eftersom magen funkar som den ska trodde hon inte det. Däremot visar hans krumma gångstil och ovilja att gå att det kunde vara smärta från nacken/ryggen. Undersökningen av ryggen gick bra men när hon jobbade på nacken skrek han till.

(null)

(null)

Vi kunde vänta i husbilen vilket var skönt. Väntrum är aldrig roliga. Vi åt frukost (inte Rambo då) och satt bekvämt medan vi väntade.

(null)
Stickelistick 🧶 

Efter tre timmar ringde de att det var vår tur. Veterinären fastslog diskbråck i nacken.

(null)

(null)
Lilla gubben…

Vi kom därifrån ytterligare en timme senare och åkte via Enköping för att ta ut medicin. Förstås fanns bara den ena, den andra var narkotikaklassad och beställningsvara. Ny kontakt med sjukhuset som sa att han kunde vänta på den. Alternativt "svänga förbi" och hämta en jourdos eller ringa om rådgivning ang. paracetamol. Så väl bemötta som vi blev är det ändå trist att ett så stort dygnet-runt-sjukhus inte kan få tillstånd att ha ett litet apotek, alternativt ha tillstånd att dela ut jourdoser om apoteken är öppna när det är en så svåråtkomlig medicin 💊 Nu hoppas jag att han bli bättre på medicinen han fått så vi slipper trassla. 

(null)

(null)
Jättevallmo. Färgen är på riktigt så självlysande 🌺

(null)

(null)
Vinbärsfuks 

Värmde köttfärssåsen till middag och efter disken hamnade vi i tv-soffan och såg flera avsnitt av Chicago Fire. Har varit ute två kortisar och tittar nu på Morden i Midsomer, ett program jag faktiskt inte sett. Rätt ofta ser jag program där jag missat vem mördaren är eftersom jag har en benägenhet att somna efter sista reklampausen, bara för att somna på samma ställe igen. Ska försöka håll mig vaken ikväll innan jag går ut sista kortisen… Är megatrött 💤 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0