Friskvård

Ja hela dagen har känts som ett friskvårdspass. Pratade ett bekymmer med en väninna igår och fick nya psykosociala verktyg att arbeta med. På vägen till barnbarnskalas fick jag möjlighet att prata med en annan väninna och tänker att efter en del bearbetning ska jag nog kunna sluta fred med mig själv.

Men dagen började med en rolig händelse. När jag tog morgonpromenaden träffade vi grannen med Bamses pappa, och Ragnar accepterade att sitta på hans axel hela vägen.

(null)

Maken fick åka på jobb halv tre imorse 🕝 Jag tog hundarna och  åkte på barnbarnskalas X3 kl 12 🕛 Thyra har fyllt 14, Meija fyller 10 och Edwin fyller 7 år snart.

(null)

(null)

(null)

(null)
4 av mormors ❤️

(null)
Farmors ❤️

(null)
Bamse och Rambo accepterade Blue och vice versa

(null)

(null)

Det blev ett jättetrevligt kalas och när alla åkt hem gick dottern och jag långpromenad med våra hundar 🐕‍🦺🦮🐕🐶

(null)

Kom hem klockan fem 🕔 slängde i mig en matlåda och åkte till knyppelkursen. Vi kom inte in genom dörren så efter att ha försökt på olika sätt gick vi till lekparken och tänkte låna borden där. Till saken hör att vi skulle ha författarbesök av en av knypplarnas döttrar och hon hade i sin tur numret till en tidigare administratör på ABF som fortfarande är aktiv. Vi fick koden av hennne och gick tillbaka. Det blev en kortare kväll än vanligt men vi hade väldigt roligt. Den nuvarande administratören på ABF ringde upp som svar på ett av mina sms, bad om ursäkt för missen med koden, vi kunde skratta åt vårt försök till uteknyppling bland alla lekande barn och lyssna till Sofie Axelzons presentation av sin bok som låter jättespännande. Den har sin utgångspunkt i en sägen med historiska platser och händelser men en påhittad berättelse.

(null)

(null)

(null)

Till slut blev det en timmes knyppling iallafall. 

När jag kom hem gick jag långpromenad med hundarna, såg Morden i Midsomer och nu hägrar kudden. Maken blev kvar på jobbet 🙄

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0