Hemma 🇾đŸ‡Ș

Det blev en kort natt. Vi kom upp i luften en timme sent 17.30, flög 7,5 timme och landade pĂ„ Kastrup kl 7.45. 

(null)
Kö pÄ Dulles AirPort

(null)
Det fanns en kamera under planet, och en pÄ stjÀrtfenan, sÄ man kunde se direkt pÄ monitorn pÄ stolsryggen. HÀr Àr strax efter start.

(null)

(null)

Jag kunde inte sova utan satt och "pixlade". Det tog i princip hela resan att pixla klart ett av favoritfotona frĂ„n resan. TĂ€nk att vi hĂ€ngde vid Potomacfloden, vid Great Falls bara 1,5 dag tidigare. Tid Ă€r mĂ€rklig pĂ„ sĂ€tt och vis.

(null)

(null)
Inflygning över Danmark 

(null)
Salt- eller Pepparholmen dĂ€r bilarna kör ner i tunneln under vattnet efter Öresundsbron 🚙💹

Även frĂ„n Kastrup var planet sent, men det gick bra Ă€ndĂ„. Pixlade pĂ„ liksom, fast med enklare grejer Ă€n foton đŸ˜‚ VĂ€ldigt avstressande 😄

(null)
FĂ„gel, fisk och hund har jag


(null)
Jag har ju trĂ€ffat delar av Noel Armstrongs rymddrĂ€kt 😃

(null)
Kaffe 😋

NĂ€r vi hĂ€mtat vĂ„rt bagage blev vi upphĂ€mtade av shuttlebussen frĂ„n lĂ„ngtidsparkeringen, sen Ă„kte vi ut till Ljusterö och hĂ€mtade hundarna. De var sĂ„ glada att de grĂ€t 😭 Jag ville Ă„ka hem och sova men svĂ€rmor skulle promp grilla lax i regnet sĂ„ vi slapp middagsbestyren. Jag lĂ„nade hennes sĂ€ng och sov en halvtimme innan fantastiskt god mat serverades och vi Ă„kte hem.

(null)

Jag sov nĂ„n halvtimme i bilen oxĂ„ och vi kom hem halv Ă„tta.

Har duschat och tagit vĂ€rktabletter. Öronen höll pĂ„ att sprĂ€ngas nĂ€r vi landade pĂ„ Arlanda och det gör fortfarande ont. Nu ska det bli galet skönt att sova. TvĂ„ halvtimmar av 36 vakna rĂ€cker inte lĂ„ngt.

Tack för en underbar semester đŸ‡ș🇾


Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0