Lördag

Vi gick upp vid sju och gjorde oss klara. Maken tog hundarna medan jag gjorde allt "det andra". Fick tid att fota vår magnolia som nu står i full blom 🌸
 
(null)

(null)

Jag kunde oxå följa naturens draman på tomten. Den unga råbocken åt upp Ragnars frön som jag lagt ut under fågelmataren och släntrade vidare mot vårt långsamt spirande fruktträd. Jag öppnade dörren och han skuttade iväg. 

(null)

En svart katt tog sats och försökte ta sig en steglits till morgonmål men var inte tillräckligt snabb 🐈‍⬛💨 

(null)

Sen kom maken tillbaks med hundarna och vi åkte till hans jobb. Han spolade av min pärla och putsade ren framrutan från insekter, sen körde jag vidare till Hovsjö och ikonmålningen. Maken skulle köra hem husbilen som stått på jobbet över vintern.

(null)

Jag var framme i Hovsjö 40 minuter före utsatt tid så jag förberedde fikat så långt det gick, sen satte jag mig i kyrkorummet.

(null)

Strax kom kollegan, sen läraren och till sist strömmade ikonmålarna in. Det blev en lång, intensiv och givande dag.

(null)

(null)
St Fransiskus tar form 🕊️

Ingen orkade vara kvar till utsatt tid 🕔 så vi kunde åka hem lite tidigare. Maken hade grillat och grannen, som var gräsänkling för kvällen, kom över på flintastek och smashed potatoes.

(null)

Nu sitter gubbarna i paviljongen och snackar över några glas Red Stag. Jag sitter och slöar inne. Har lovat hämta grannfrun på jobbet kl 22.00 🚙💨

(null)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0