Dag 293

Jobbat i Nykvarnskyrkan idag. Mail, telefon och kalender plus diakonimottagning på fm. Ställde fram stolar och beklädde dem med fårskinn då värmen i kyrkan strular och det är kallt 🥶 15 grader hade vi i onsdags, men nu hade vi fått element så det var ett par grader varmare. Jag hade förberett deltagarna på att sjunga en Taizépsalm då vi inte hade nån musiker idag, men under läsningen kom chefen och han är jätteduktig på piano så det löste sig i farten. Trevligt eftersnack med besökarna avslutade bönen. 

(null)

(null)

Åt lunch med chefen …

(null)
Änglagott gör så goda grillade lunchmackor 🥪 

…vilket blev en naturlig övergång i Drällis där kyrkan bjuder på kaffe. Detta inträffar varje fredag mellan 13-16. Det finns massor av gott bakat att köpa till 🎃 

(null)

(null)Det blev en vegansk dammsugare idag. Grymt god 😋 Tänkte jobba mig genom hela sortimentet, en kaka varje fredag.

Det blev en toppendag. Har nog aldrig skrattat så mycket under en och samma arbetsdag. Vi har pratat om allt från flamingos och pelikaner till presentsnören och konfirmander. Och fast jag satt på samma stol i tre timmar tyckte jag att jag han prata med rätt många personer.

Hämtade hundar och frös mig igenom en hyfsat lång promenad innan jag kokade potatis och värmde upp sista köttgrytan från i måndags till maken kom hem.

Lite tv och virkning har fått avrunda arbetsveckan 🧶 

🙏 Godnatt världen🦩

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0