Fredan den trettonde

Luften hög och klar

Fröken Frost nyper kinden

Hösten är här 🍁


(null)


Långsamt sniglar hon

över vägen i skogen

Lämnar spår i frost 🐌


Jobbade i Nykvarnskyrkan idag. Jag har fått lära mig en generell regel, att om "kyrka" slutar med "n" är det en frikyrka och det stämmer för det allra mesta. Svenska kyrkan heter oftast bara "kyrka", som i Spånga kyrka, Vantörs kyrka, Huddinge kyrka och st Ragnhilds kyrka (de jag jobbat i). Mina barndoms kyrkor hette Norsborgs kyrka (svenska kyrkan) och Hallundakyrkan (missionsförbundet). Nykvarnskyrkan byggdes av missionsförbundet men köptes för några år sen av svenska kyrkan i Nykvarn och, som flera andra samarbetskyrkor eller uppköpta kyrkor, fått behålla sitt "n". 

(null)

Dagen har bestått i diakonimottagning, lunchmusik och Drällis. På Drällis bjuder vi på kaffe, men fikabröd får man köpa på Änglagott (samma ställe). I tre timmar finns möjlighet till samtal av alla slag. Ett trevligt sätt att avsluta veckan.

(null)

(null)

(null)

Jag var helt slut i huvet när dagen var slut… men jag är förlåtande mot mig själv. Starten på detta nya jobb har varit rolig och givande men oxå väldigt tuff. Jag ska jobba 80% och har redan 16-ish timmar plus. Rom-resan var toppen men tog oxå energi (förstås) då allt och alla var nya/nytt. 

(null)
Köpte med mig fyra biskvier, -päron, -smultron, -choklad och -dajm 

Nu ska jag ha tre lediga dagar och kommer sannolikt ha mycket mer energi när jag äntrar jobbet på tisdag 👊 …


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0