Dag 258

Dagens haiku inspireras från norrskenet igårkväll:

Plötsligt händer det

En svag grön båge

i norr


(null)

Morgonsysslor som vanligt och sen ett nappatag med virknålen 🧶 Fick det ena beskedet vi väntar på och det var väl ok, men inte bra. Det andra får jag släppa över helgen nu. Det kommer säkert bli bra.

(null)
Vårtbitar-brud?

(null)
Årspadda?

(null)
Måste du virka jämt och hela tiden❓

(null)

(null)
Stick du, vi passar huset …

Åkte hemifrån tjugo i två och gick på uppföljning hos stress-psykologen. Ett bra samtal. Nästa blir förmodligen avslutningssamtalet. 

(null)
Skata?

Åkte sen vidare till Södertälje Hamn och hämtade upp dottern för övningskörning. Vi började som vanligt vid parkeringen vid Tveta kyrkogård. Vi åkte över Nykvarn och tankade, rondeller, landsvägskörning på lite krokigare vägar än tidigare ut till Enhörna och sen tillbaka. Två timmar höll vi på.

(null)
Solhatt?

Dottern var både trött och hungrig när vi slutade lektionen. Saltskogs thai stod på önskelistan med de hade redan plockat ihop sina utebord så vi åkte vidare till Royal India. Det blev en rörig tillställning. De rörde ihop beställningar och tog god tid på sig. När två gäster skulle gå gick ytterdörren i baklås. Förmodligen var det bara den engelsktalande servitören och nån i köket och när vi äntligen fick vår mat var det bara till en av oss (vi hade beställt samma), strax efter fick vi något vi inte beställt, men det var gott. Servitören var förlägen och stressad men vi tog det bara lugnt. Lunchtid har de alltid varit snabba, men maten var god och vi blev mätta. Jag lät dottern reda upp notan medan jag gick på toa. 

(null)

Klockan var över åtta så jag körde hem henne. Det kändes bättre att åka upp till Stockholm än att dumpa en trött gravid kvinna en fredagkväll vid pendeltåget i Södertälje🤰 Faktiskt märkte hon inte ens att jag körde hem henne förrän vi passerade Fittja, så mitt beslut kändes helt rätt. Det blev en toppenkväll! Precis vad jag behövde‼️

Ingen virknål ikväll. Inget norrsken heller. Hundarna har gjort kvällstoaletten och maken sover så… Godnatt världen 💤 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0