Dag 268

Mitt i natten

går jag ut med hundarna

Möts av norrskenet


Ja, det var ju svårt att somna efter norrskensupplevelsen inatt, plus det faktum att jag nog sovit i fåtöljen 1,5-2 timmar innan jag vaknade till…

(null)
Nattens bästa bild, taget precis vid huset

… men jag släppte temperaturfilten vid halv tre inatt och då var jag framme vid den 17 juni då det var 32 grader🌡️

(null)

Hjärnan kändes lite trång när jag vaknade vid halv åtta. Försökte somna om en timme men det gick inte. Klev upp och började dagen.

(null)
(null)

Efter morgonsysslor och promenad slog jag in babysetet till gudsonsonen och skar upp babanbrödet jag bakade igår i skivor. Dessvärre var det inte färdiggräddat så jag fick slänga hela mittendelen 😢 Packade ner skivorna och två matlådor lasagne till föräldrarna, lämnade hundarna på dagis och åkte ner till mamma. Vi satte oss direkt i bilen och åkte till Nyköpings lasarett.

(null)

Det visade sig att pappa hade blodförgiftning och det har tagit på honom. Han var ändå hyfsat pigg idag, om än lite förvirrad. 

Mamma och jag fortsatte till min brorson/gudson för att lämna presenten. Det blev en härlig upplevelse. De bor på en liten gård som de håller på att renovera. Han har samma intresse för djur som jag har. Två vackra katter, åtta höns/tuppar (Brahma och am. silkeshöns) och snart koi-fiskar oxå.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Fler kycklingar på gång 🐣 

Vi stannade till på Burger King på hemvägen och jag släppte av mamma kvart i åtta.

Nu är hundarna kissade och jag har tittat igenom alla hönsbilder. Så kul 🐓🐣


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0