Dimmorna lättar

Vaknade före väckarklockan imorse, gick upp och duschade … och fick för mig att jag skulle dofta lite på min favoritparfym. Jag använder den typ aldrig pga att många är känsliga mot starka dofter. Jag höll upp flaskan, riktade sprayhålet från mig, lite uppåt och puffade till, beredd att nosa lite💨 Poff! Rätt i pannan! Jag blev så himla snopen 😳 

Dagens lärdom: parfymera dig inte utan glasögon 🤓 

 Dimhöljda marker
En spöklik tystnad råder
Ormvråken lyfter

Morgonpromenaden hade varit fantastisk om det inte vore för myggen 🦟  Dimman låg tung över skog och mark, men på vägen hem började solen bryta igenom.

(null)

(null)

(null)

(null)

Klockan tio svängde jag in på min nya arbetsplats. Fikade med min chef och arbetskamrater to be, sen gick chefen och jag ner och skrev papper. Han påpekade att jag var lite för kraftigt parfymerad idag med hänvisning till känsliga personer och jag kom med en förklaring som lät helt galen ⬆️ likafullt sann. Han sneglade på mig över glasögonen och sa att han hade ju träffat mig flera gånger förut, men aldrig känt att jag luktat 😅 Dimmorna kring min egen framtid är på väg att lätta.  Nu hoppas jag att de ska bli nöjda med mig. 

(null)
Här kommer jag tillbringa en stor del av min arbetstid 

Jag tänkte ett ögonblick att stanna kvar på lunchbön, men så talade min inre praktiker: hundarna behöver komma ut igen och grannen hade ställt en påse härliga äpplen på trappen igår, så jag behövde ta hand om dem. Jag ser fram emot många lunchböner framöver.

🍎🍏🍎🍏🍎🍏🍎🙏🍎🍏🍎🍏🍎🍏🍎

Svängde förbi Solberga och köpte socker på hemvägen.

Efter vovvenad och lite lunch började jag jobba 🍏🍎

(null)

(null)
Ragnar fick oxå smaka 🍏

En paus med virknålen och Tvn till maken kom hem, då lagade jag fläskfilénuggets och rev morötter medan han tog ut hundarna🥕 

Tv och virknål får avsluta kvällen. Strax dax för sistanaden 🐾🐾

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0