Fridag

Sista semesterdagen. Vaknade halv åtta och bestämde mig för att gå upp 🕢 Plockade upp blommor och presenter ur påsarna från igår, röjde köksbordet och ställde upp allt där.

(null)
Orkidéer, en Vadstenaros i en flaska med fjärilar på, en st. Paula, ett nattlampakors, en flamingobricka och en flamingo såpbubblemaskin, mor/dotter-änglar, en flaska champagne, en hjärt-nåldyna, Hovsjötavlan och en tavelram med min bild i, tre nyckelringar - ett handsytt reflexhjärta, ett litet får och ett handsvarvat G, ett läppstift och en sidenscarf. Små och större gåvor med eftertanke.

(null)
Fyllde i och klarrapporterade min sista tidrapport

Efter morgonsysslorna och en längre morgonad fastnade jag i temperaturfilten. Garnet kommer inte räcka. Jag trodde i min enfald att garnpaketet skulle vara komplett, men hur skulle det kunna vara det? Ett års temperaturer kan man knappast gissa sig till. Vissa färger kommer att ta slut så jag skrev ner färgnumren bredvid graderna och började räkna. Ett nystan räcker till ca 10 varv har jag räknat ut och i paketet ingick 21 nystan i olika färger 🧶 243 dagar har gått på året och de temperaturerna vet jag. Jag tror inte att det blir jättemånga fler dagar med temperaturer över 20 grader så färgnumren för temperaturer från 20 och uppåt kunde jag bara räkna. Däremot fick jag uppskatta hejvilt mellan sept-dec. 

(null)
Puh 😅

Jag deltog oxå i ett förberedande möte då jag gått in i valberedningen för föreningen sv Spetsar. Hoppas att det ska bli ett roligt och givande arbete.

Jag hann virka en liten stund innan maken kom hem och lagade Heta Räkor. Kvällen har ägnats åt filten och Tvn.

(null)
Januari 2023

(null)
Har börjat på 8 februari. Då var det nollgradigt 🥶 

🧶 Godnatt världen ✍️ 






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0