Full fredag

Diktade gårdagens haiku på morgonen idag. Den har funnits med sen förra besöket på Kjulamon, men den ville inte komma fram. Är fortfarande inte nöjd så den kommer nog modifieras.

Mossan vit och grön
Tallarna står höga, tystnad
I Mosippornas skog

(null)

(null)
Fryst rabarber 

(null)
Jag håller på att trappa ner matningen. Den här lilla grönsiskan var sååå hungrig 😢

Kallt och halt imorse… gick ändå upp så pass tidigt att jag kunde gå lite längre än vanligt på morgonaden 👣🐾🐾

Solen värmer

Frusna vägbanor

 - sommardäck


Skyndade långsamt till jobbet och kom strax före vår nyinsatta morgonbön. Faktiskt satt arbetskamrater och väntade och inte mindre än 8️⃣ personer dök upp! Jätteroligt. En av pedagogerna läste ur bibel-appen som jag nu laddat ner och tänker hämta inspiration ifrån.


(null)

Sökte reda på prästen som har högmässan nästa söndag för att boka tid för gtj-planering, men vi hade den på en gång istället. Sen pinnade jag på upp till Nykvarnskyrkan, förberedde lunchbönen, fikade med Änglagott och tog mottagningen. Idag hade jag bjudit in en ev. arbetspraktikant och handledare till mottagningen som brukar vara lugn, så även idag. Tog ett telefonsamtal före lunchbönen. Klockorna hakade upp sig så bönen ringdes in ordentligt 😄

(null)

Lagom till Drällis kom ett akut ärende som jag satt med en god stund. Fick ringa lite akuta samtal innan jag smått vimmelkantig gick ut på Drällis. När jag hämtat bil och hundar ringde jag upp en person som ringt på telsvar. Det blev en ovanligt händelserik fredag, verkligen, som spillt över med lite sms och meddelanden in på kvällen.

Lagade fläskfilé och rotsaker i ugn. Orkade inte knyppla ikväll.

(null)
Kändes som "ett tecken" att läsa denna text på lunchbönen idag. Mitt bibelord från vigningen finns här. Grenen kan inte bära frukt om den inte finns kvar vid stocken 🍇 








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0