Äntligen vår 🌼

Åtminstone första vårmånaden 🌼 Även om vi får räkna med mer snö, hagel och driv-is så är ändå mars en vårmånad, så det så 🌼

Idag var maken ledig så det blev ingen vovvenad på morgonen, inte heller nån pigg fågelsång, det fick han njuta av. Det är lite synd att våra lediga dagar aldrig sammanfaller. Han är ledig fredagar efter beredskapsveckorna och jag på måndagar. Så småningom tänkte jag gå upp på heltid (jobbar f.n bara 80%) men inte än. Behöver fortfarande den där extra dagen för familj och hälsa. Helgerna upptas alltför ofta av annat 😳

(null)
Här ligger min arbetsplats. I en herrgård, vid ett vattenflöde och en damm. Så vackert!

Parkerade vid Herrgården och gick över till Nykvarnskyrkan - ringde, mailade, förberedde lunchbön och hade mottagning. Gråvädret gjorde skallen trött och trång.

(null)

Efter lunchbönen satt jag på Drällis i tre timmar innan jag gick tillbaka till Herrgården, satte mig i bilen och åkte hem. 

Maken hade förberett både kött till grillen och badtunnan, men ingen av oss var särskilt hungrig så vi spar köttet till imorgon. Jag gjorde våfflor istället 🧇  Sen gick vi ut och badade 1,5 timme. Kattugglan hoade och lite regnstänk fick vi på oss.

Dags att förbereda morgondagen så långt det är möjligt. Jag har verkligen inte varit så engagerad som jag brukar…




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0