Vasaloppssöndag 🎿

4 timmar och 44 minuter lĂ€ngre dag. Vi nĂ€rmar oss vĂ„rdagjĂ€mningen đŸŒŒ 

Idag följde jag med maken pĂ„ lĂ„ngpromenad före frukost. Det var mysigt att gĂ„ i skogen. Jag gör det sĂ„ sĂ€llan sjĂ€lv under mina vĂ€rk-skov för jag kan behöva en hjĂ€lpande hand. Idag började jag grĂ„ta i en nerförsbacke, inte sĂ„ mycket för smĂ€rtan utan för förlusten av att bara kunna njuta av en skogspromenad fullt ut. Höfterna kĂ€nns som om de ska hoppa ur led och högerknĂ€t kĂ€nns som om det vore en spricka i. Jag glor mer i marken för att inte halka och snubbla. NĂ„vĂ€l, jag uppskattade promenaden jĂ€ttemycket iallafall 💖

(null)
(null)GrĂ„gĂ€ss pĂ„ inflygning

(null)
(null)
(null)

Efter frukost tittade vi pĂ„ upploppet av Vasaloppet. Vilken outstanding seger pĂ„ bĂ„de herr- och damsidan och vilken prestation av 17-Ă„ringen!!! Och sĂ„ himla fult av RĂ€dda VĂ„tmarker att nĂ€stan sabba upploppet. Det Ă€r sĂ„ kontraproduktivt att bete sig pĂ„ det sĂ€ttet, folk blir ju arga och tar avstĂ„nd frĂ„n deras viktiga uppdrag. Är det sĂ„ svĂ„rt att förstĂ„ det?

(null) 
(null)
(null)

Maken gick ut och jobbade pĂ„ tomten, sen tog han hundarna igen. Jag röjde köksbordet och rensade papper, sen tog jag handarbetshörnan oxĂ„. Min kreativitet kvĂ€vs av kaos


(null)
(null)

Eftermiddagsfika och mer tv, sen middag pĂ„ rester - köttet frĂ„n igĂ„r tĂ€rnades och stektes, lökringar och potatiskroketter dĂ€r utgĂ„ngsdatum passerat och ett stort fĂ€rskt stekt Ă€gg 🍳 

KvĂ€llens knyppling gick fort. 8ïžâƒŁ elever av 9ïžâƒŁ kom och jag hade att göra. BĂ„de vitsippan, vĂ„gkrus, ett pĂ„skĂ€gg och ljusglimten sattes upp och vi jobbade pĂ„ med spindlar, hjĂ€rtat och korgen, modedockan och mandlar. En jĂ€tterolig kvĂ€ll!

(null)

NĂ€r jag kom hem lĂ„g maken redan i tunnan💩 Jag gjorde honom sĂ€llskap. Han gick upp efter en stund eftersom han ska upp tidigt imorgon, dĂ„ tog jag upp kameran för att se om skiftningarna pĂ„ himlen kunde vara ett svagt norrsken, och det var det.

(null)
FörstÀrkta fÀrger med "mÀttnad"

Det försvann ganska fort och jag kollade upp norrskenschanserna för kvĂ€llen. De hade passerat sĂ„ det jag sĂ„g var det sista. Jag fĂ„r bli bĂ€ttre pĂ„ att kolla appen och Facebook-sidan, men det har överlag varit dĂ„ligt med chanser hittills i Ă„r.

Gick in vid halv tio, tittade pĂ„ Morden i Midsomer, gick ut med hundarna kvart över 11. DĂ„ var det molnigt och kolmörkt. 

Nu ska det bli skönt att fĂ„ sova đŸ„± 


Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0