Syntax error

                           

My, my... min hjärna har skrynklat ihop sig så det kittlar och synapserna vägrar skicka rätt signalmolekyler! Tänk vad aposteln Johannes kan ställa till med!

Tog det lite lugnt imorse. Det blev lite senare än vanligt igår för vi hälsade på var x-svägerska i hennes nya lägenhet, sen kom Jens och sov över. Imorse åkte Janne och Jens till Tierp för att titta på en bil till Jens, men de kom hem utan. Verkligheten motsvarade inte annonsen. Efter dogwalk och lite snack med Janne skjutsade han mig till pendeln och jag tog mig vidare till terapin. Handlade om mina reaktioner på ordet "o-för-skämt" som det äldre paret upprepade när du gick efter mig när jag försökte fånga in Bamse igår... de var ju så hundrädda, men inte värre än att det blev värsta stalking-situationen på gräsplätten. En verkligt hundrädd person går väl snabbt förbi när hundens ägare försöker mota ut den bestialiska chihuahuan i skogen då den vägrar infångas utan har bestämt sig för att äta människa till eftermiddagsmål. Dessa gick efter mig och tjatade om lagar och o-för-skämda hundägare som inte respekterade vanligt folk. Ja, jag behöver ju inte terapi för att nån säger nåt taskigt om mig och hotar sparka min livsfarliga chihuahua, men ordet "oförskämd" och den underliga situtationen när jag inte fattade vad dessa hundrädda människor ville när de stalkande mig och min hund samtidigt som de tjötade, väckte obehagliga minnen till liv som i sin tur bestod i alla tillkortakommanden när man inte förstår allt det där som "man borde". "Det borde du begripa" är väl det dummaste man kan säga, i synnerhet till ett livs-oerfaret barn, för har denne gjort fel så har denne uppenbarligen inte begripit, var vänlig och tala om vad som blev galet och förklara hur man kan göra nästa gång, tack! Jag VET att man inte får ha sina hundar lösa, men vem har inte brutit mot lagen nån gång? Kört för fort, missat en stopp-plikt, betalat för lite, glömt p-avgiften, parkerat för nära ett övergångsställe... jösses, straffet måste väl ändå stå i relation till brottet! Det var en lös chihuahua i skogsbrynet, inte en vilt huggande, människoätande Amstaff!

                        

Jag har hårdpluggat hela eftermiddagen idag. Interpretationen är klar så när som på syntes och genomläsning. Just nu är jag mest sugen på att sätta mig vid tv-n och slå frivoliteter, är så inspirerad efter att ha sett Olsis blogg, men jag tror jag ska ägna mig åt att antingen sticka på Thyras tröja eller virka på babyfilten... jag har alltför många halvfärdiga handarbeten.



Nej, godnatt nu, alla kära vänner <3

Kommentarer
Postat av: Lisa-olsi

Liknande problem kan man vrida och vända på till

månen ramlar ner och man har inte löst dom rättvist ändå.

Du får se det som att du gav det gamla uttråkade paret

något att leva för den dan, att få träta på nån annan än varandra :)

Söt är den lilla "besten" Bamse i varje fall.

2011-05-21 @ 02:27:31
URL: http://olsi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0