Vilken överraskning!

Kom hem nu rätt sent ikväll och snacka om att jag hade fått en överraskning i brevlådan! Berättade för några inlägg sen om Olsi som kontaktade mig angående en liten fjärilsutställning som jag hade på bloggen för ca 1,5 år sen. Eftersom hon var intresserad av fjärilarna skickade jag över några på prov och som betalning bad jag om en kort som hon själv scrappat. Lite arbetsbyte liksom.

Titta vad jag fick!!!

(korten är hämtade från Olsis blogg! Titta gärna vidare på hennes inlägg)

Hur många detaljer som helst! Spetsen, knappen, änglarna, korset...!

                     
                      ... och så min lilla frivolitet...

Den är så otroligt vacker! Jag fick ett kort till, men just nu hittar jag inte kamerasladden så det får kanske bli imorgon. Det var ett "äldre" kort med en liten flicka, men som sagt, när jag hittar sladd-skrället!

Annars har dagen flutit på. Det regnade imorse så Bamse och jag var ut en kortare sväng, satt vid datorn lite, gick en lång sväng med Bamse, tog bilen till pendeln och lämnade bil- och hemnycklar till Jannes småkusin och han fick köra hem själv för jag tog pendeln till terapin. Han skulle vila och ta ut Bamse på em, han jobbar som kapten på destination Gotland och brukar mellanlanda här mellan Åland och Nynäshamn.

Efter terapin gick jag till Pizza Hut och spenderade ytterligre en hundring av fågelburspengarna innan jag gick upp till skolan. Vi fick en föreläsning om Johannesevangeliet och Romarbrevet i NT-kursen. På väg hem kom "bakfyllan" tillbaka och nästan hemma hade huvudvärken slagit ut i full blom igen. Jens ringde och behövde lite hjälp. Han krockade för ett tag sen och har lovat att fixa "gubben"s bil som fick en repa och en trasig blinkers. Nu har han fixat tid hos lackerare och behövde hjälp att få ut "gubben"s bil till Nacka. Han mötte upp mig i Hagsätra, vi hämtade "gubben"s bil i garaget och jag körde sonens bil till Nacka. Han körde hem mig men han bjöd på sen middag på Max på vägen. Vi kom hem igen vid halv 10, då hade Bekki dykt upp igen. Vi satt i vardagsrummet och snackade en stund innan Jens åkte ut till Nacka igen, jag gick ut med Bamse och småkusinen i säng.

"Bakfyllan" och huvudvärken gav med sig när jag svepte cocacolan på Max... antagligen dricker jag för lite, det är därför jag blir så dålig mellan varven. Det är en jättekonstig förvarning men illamående och tyngd, sen kommer en blixtrande huvudvärk... men mer vatten kanske kan råda bot på det. Jag kan tro att jag förlorar mer vatten än i vintras på allt promenerande, men det märker man ju inte av på samma sätt som när man svettas, det kan vara det som är boven.

Nej, nu ska jag inte sitta här och surra mer. Ska skjutsa småkusin imorgonbitti och sen har jag att göra med skolarbete och annat!

Sov gott, världen!

Kommentarer
Postat av: Lisa-olsi

Kul att du gillade korten :)

Ja det är vilktigt att dricka,

hoppas du slipper mera skallebank.

Ha det gott // Lisa

2011-05-25 @ 00:32:46
URL: http://olsi.blogg.se/
Postat av: NettAnn

oh ser du fått en TILDA ängel på ditt kort.Dom är supersöta.Jag sålde såna presentburkar i vintras TILDA ANGEL LOVE med servetter o muffinsformar i silkespapper i.De gick som smör i solsken!

2011-05-25 @ 01:41:29
URL: http://livetienparadoxx.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0