Akvariedrama och 6-års kalas

Igårkväll såg jag att vår svarta molly var på Lenore och hackade, han hackade på flera fiskar men Lenore i synnerhet. Jag pratade länge med Monica inatt efter deras Karlstads-resa och blandannat sa hon att hon kunde tänka sig att ta hand om "testpiloten". Imorse var Lenore i uruselt skick och tesptpiloten var på henne hela tiden plus så jag plockade upp honom till mitt femliters-akvarium. Men Lenore dog på förmiddagen. Skit oxå! Jag skulle tagit bort den svarta mollyn redan igår!
 
 
I övrigt fick jag en ordentlig sovmorgon. Låg och tittade på Bamse Slö mellan 10 och 11, sen gick jag upp och gjorde frukost. Han kom släntrande efter en stund och fick sin sista penicillintablett för infektionen i tassarna.
 

Jag måste säga att det är skönt med en morgontrött hund! Visserligen var vi ute vid halv 12 igårkväll, men ändå, en hund som sover till 11 på en söndag kan man inte klaga på :O) Efter frukost gick vi ut i 1,5 timme. Blandannat gick vi till Rågsved för att kolla hur lång tid det tar att gå till dagis, sen gick vi tillbaka och runt lite. Bamse var svart på benen och magen av allt vägskit så jag duschade honom innan jag själv duschade. Sen gav jag mig av på kalas!
 
Imorgon fyller Justin 6 år och det firades idag. Det var jättetrevligt att träffa den sidan av släkten, dvs Rickards släktingar. Justin verkade mycket nöjd med alla sina presenten vilket var nästan utestlutande Skylanders samt en sockevaddsmaskin som vi testade.
 
 
Penny har växt om sin mamma! Tyckte inte det var så länge sen hon var pytteliten!
 
 
Monica följde med hem. Vi handlade på vägen och hemma slängde jag in laxar i ugnen innan hon och jag gick ut en halvtimme med Bamse. Sen blev det lax på spenatbädd innan Monica och "testpiloten" blev upphämtade av Linnéa med familj som fortsatt festa på Mattes brorsas 25-årskalas ute på Ingarö.
 
Nu ska jag ut med Bamse. Nästa vecka börjar lugnt men det kan bli en tuffare avslutning, det visar sig :)

Kommentarer
Postat av: Snurran

Visste inte att man kunde köpa sockervaddsmaskiner - tur det, jag skulle säkert föräta mig ;-P

Svar: Den var faktiskt inte så dum... och inte så himla dyr heller ... om man skulle ha typ ett större kalas så kan det vara en kul grej att införskaffa en. Tyckte de sa att den kostade 299!
Guggelutt

2013-01-06 @ 22:03:17
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0