Myspys-dagar

Igår hade jag en riktig tahandommigsjälvdag. Först lite sovmorgon och efter att ha lämnat Bamse halv 10 åkte jag till Huddinge för massage.
 
                
Sen åkte jag till Sörskogens pizzeria och köpte en avocadosalladsrulle innan jag åkte till bästisen för zonterapi och lunch.
 
                                                                  
 
SEN åkte jag till jobbet och var med på adventsfika i Centrum. Vi bjöd på glögg och pepparkakor samt samlade in pengar till vår fond - Julfemman. Det blev ett riktigt trevligt evenemang med många goda samtal och glada människor som överraskades av gratis glögg.
 
 
Vid fem bröt jag upp och åkte till dagis för att hämta Bamse. Bamse placerades i sin bil-bur i chefens rum där han fick en näve Frolic (jag hade glömt hans torrfoder så jag köpte Frolic på vägen till bästisen). Därefter sprang jag ner till Södertörnskyrkan för ett möte angående alternativt julfirande på annandagen. Vid åtta-tiden var mötet över, Bamse hämtad och rastad i Rådsparken. Vi kom hem vid 21.00. Janne hade redan kommit hem från sin julmiddag med jobbet så jag sjönk ner i TV-soffan bredvid honom... och efter en halvtimme sov jag sittandes i soffan.
 
Natten till torsdagen drömde jag en konstig dröm. Mina systrar hade kidnappat mig och stängt in mig i ett rum. Jag fick ett svårt astma-anfall... men då kom de in med en bricka med smörgås, thé och tända ljus och sa att jag skulle få tenta så jag inte missade min kurs... Sen vaknade jag... bara för att somna om och återigen befinna mig i samma låsta rum. Ännu ett svårt astma-anfall men då lyckades jag få upp ett litet fönster där jag försökte få in lite luft... men tillslut ropade jag bara att jag måste till sjukhus! Då vaknade jag av att jag höll på att kvävas av mina snarkningar!
 
                                                          
Mycket märklig dröm... varför skulle mina systrar kidnappa mig? Att jag snarkar illa vet jag och det var väldigt obehagligt att vakna av kvävningskänslor.
 
Natten till idag var betydligt behagligare. Vaknade utvilad efter 9 timmars sömn och åkte omgående iväg till husläkaren för provtagning, EKG, blodtryck, urinprov, vikt och längdmått. Förvånat konstaterade jag att jag växt 2 cm! Hem och äta frukost, sen jobbade jag vid köksbordet nästan 4 timmar. Fick massor gjort, det var väldigt effektivt att jobba hemma i lugn och ro. Jag var lite orolig för att inte kunna vara disciplinerad, men det var inga problem.
 
 
Dock lät jag ett par skrivjobb ligga till imorgon för Linnéa kom med döttrar och hund på eftermiddagen. Linnéa har börjat sälja Aloe Vera-produkter så hon ville säljträna på mig. Men först umgicks vi en stund och så lagade jag köttfärssås och spaghetti, sen blev det säljträning.
 
Meija och Ängla tittar på film på mobilen i mormors säng
 
Vartefter kvällen lider börjar jag känna mig förkyld. Massagen, zonterapin, timmarna ute i kylan under glöggutdelandet har kanske dragit igång något jag haft i kroppen? Det har blivit ett par koppar hett thé med en gegga ur Turkiets gummiträd som Monica och jag köpte på vår rundresa där. Den skulle hjälpa mot bröstont och hosta... och det har jag inte, men jag tror det kan stävja en förkylning ändå? Jag ska i alla fall krypa i säng nu, Janne tar sista Bamsenaden.
 
                                     

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0