Ännu mer dimma

Satt uppe för länge igår, kom in i nån sorts andra andning och kunde inte somna. Och så vaknar man till dimma och SNÖ! Som om inte isen vore nog! Alla isfläckar dolda av en cm förrädiskt vitt. Ingen bra början på denna tisdag. Gick myrsteg med hundarna.  Lårstäckningen och mitt blå knä smärtar än, i synnerhet när man går som en stelopererad pingvin 🐧 

Dagen i övrigt blev ändå helt ok. Två besök på fm inkl en rusning ner på stan och sen iväg. 
 
Eftermiddagen med terminstart i Hantverksgruppen blev jättebra. Vi blev 11 deltagare och jag tyckte allt flöt på jättefint. 

(null)

(null)

Efter jobbet åkte jag till makens jobb. Min bil har "knackat". Ordentligt. Häromdagen såg jag en bil där ett spännband snurrade i hjulhuset bak och jag började nästan tänka att jag råkat ut för nåt liknande. Jag hade lyst med ficklampa i bakre högre hjulhus för det lät som det var därifrån, men när jag körde hem en deltagare i em blev det tydligt att det var från fram det lät 🔦 Jag gick långpromenad med vovvarna i Järna medan maken skruvade bort alla hjul 🛞 Det var en bult som trillat ur bromsen i höger fram och maken sen försökte hitta nåt att ersätta den med men utan framgång. Jag åkte hem med dotterns bil (eftersom sonen mekar makens bil) och maken blir kvar på sitt jobb. 

En trist kväll hemma med skitprogram och jättedisk från igår. Nu går jag ut sistanaden och hoppas få sova inatt 🤗


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0