Dessa karlar 🙄

99% av alla dagar tar jag bara bort dem, men ibland blir jag arg 😡 Idag blev jag arg 😡 Men vad hjĂ€lper det. Det verkar Ă€ndĂ„ vara en luckrativ business att följa kvinnor pĂ„
Instagram och försöka bli vÀn pÄ Facebook via Google translate.

(null)

(null)
Den hÀr var bara en singel frÄn Toronto. De flesta Àr antingen militÀrer eller kirurger


(null)
Va? Endast en "gourgious" pĂ„ Insta idag?

Nej, jag vet att det inte Ă€r nĂ„t att bry dig om, detta Ă€r en smĂ€ll man fĂ„r ta om man vĂ€ljer att vara halvoffentlig. PĂ„ Facebook kan de bara kommentera mina offentliga inlĂ€gg, men det rĂ€cker för att vissa, för mig intressanta grupper, nekat mig medlemskap. De Ă€r ju som en smitta 🩠 Jag tror ju att alla kvinnor fattar att det Ă€r pengar det handlar om. En snygg, spĂ€nnande karl som börjar uppvakta och sen behöver de pengar till olika saker. Lika jĂ€vligt som allt annat utnyttjande.

Min egen karl kom till min förvĂ„ning hem efter bara tvĂ„ timmar igĂ„r. DĂ„ försökte jag ff hĂ„lla mig vaken till Morden i Midsomer. Han tog sistanaden medan jag kröp i sĂ€ng. SĂ„ glad jag blev nĂ€r jag grejade i köket pĂ„ förmiddagen och han ropade att nattens avsnitt gick i repris! Vi fick veta vem som mördade för en unik orkidĂ© och jag blev förĂ€lskad i Paphiopedilum Sanderianum. En sĂ„n önskar jag mig nĂ€r jag fyller 60 Ă„r. Eller gĂ„r i pension! För ca 25 Ă„r sen gick jag en orkidĂ©kurs pĂ„ OrchidĂ©huset som dĂ„ lĂ„g pĂ„ TegnĂ©rgatan i Sthlm. En underbar men beroendeframkallande butik! Ett tag hade jag ett 50-tal orkidĂ©er i radhuset i OrmkĂ€rr som duschades med blomsprutan dagligen och doppades varje vecka i antingen regnvatten eller vatten som fĂ„tt stĂ„ i tvĂ„ dygn. Idag har jag sex försummade phalaenopsis i köket, en tapper dendrobium i vardagsrummet samt en phalaenopsis pĂ„ jobbet som blommat sen jag började i augusti 2021. Det Ă€r en otroligt tacksam blomma!

(null)Paphiopedilum Sanderianum

Efter Morden i Midsomer började jag jobba efter dagens plan. BananbrödfröknĂ€cke och middag+matlĂ„da.

Stökar och bökar

MÀter, vispar, knÀcker, rör

Doft av mammas bak


(null)

Och till sist, efter middan Äkte jag pÄ andra kurstillfÀllet i knyppling. Tiden gick sÄ fort att vi nÀstan missade stretching-pausen vi har vid sju.

Maken Ă„kte till jobbet och jag tittade pĂ„ helgens tredje avsnitt av Morden i Midsomer nĂ€r jag kom hem đŸ”ȘđŸ©ž 

Det blev en blĂ„sig kvĂ€lls/natt-promenad. Lika mĂ€ktigt som spöklikt nĂ€r det viner genom skogen och mindre trĂ€d och grenar lixom gnisslar nĂ€r de gnids mot varandra. Nu har vovvarna och jag glidit ner under tĂ€cket, hĂ€r Ă€r det mysigt att lyssna pĂ„ naturens ljud ❀

Vinden friskar i

Spöklika skuggor dansar

bakom rullgardin 








Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0