Atjoo...

... sitter Ragnar och säger... Jag nyser rätt högljutt, men det är först när HAN börjar härma som jag inser vad en papegoja KAN avslöja om dig som person! Det är länge sen jag skrev nåt om mina djur, men det händer väldigt lite på vintern. Sköldpaddorna är slöa, marsvinen likaså. Blue Moon däremot är rätt "aktiv" och har lagt ägg för andra gången i höst medan Solero ligger och ruvar på ingenting i hörnet mittöver buren. Där liggger de tysta och säger inte så mycket...

Ragnar däremot är pigg som vanligt. Han ropar och härjar och busar. Man märker att han är en tonårsgrabb nu. Han är inte så mycket för att gosa på människors vis just nu, men han ger oss alla små kärleksnyp. Jag är rätt tålig och är därför full av små blåmärken på hel armarna och axlarna. Resten av familjen vrålar rätt bra och då flyr han till "mamma". Han snackar mer och mer. Inga kristall-klara ord, men han sitter och övar på "Kom då", "Ragnar" och "Atjoo.." rätt friskt. Det låter rätt festligt.

Imorse böt jag ögon på Amigurumi-sköldpaddan. Hittade större ögon och det var bra för de jag satte fast först var rätt ynkliga. Ragnar brukar "äta frukost" med mig och nu blev ju paddisen och nålen jätteintressanta. Som jag sagt förut, livet må bli lite besvärligare med en busig papegoja, men bra mycket roligare!


                                                      

Sen fick jag "rädda livet" på min lilla Amigurumi-sköldpadda för när jag äntligen fått dit ögonen tyckte Ragnar att de skulle plockas av igen...

                         

Amigurumi-sköldpadda... men vad ska den lille glädjespridaren heta då? Amigurumi-sköldpadda är alldeles för långt att säga... Förslag någon? Mina livs levande paddisar heter Esmeralda och Kautchuk ... Esbjörn kanske? Eller Katinka? Hjälp mig!

Kommentarer
Postat av: NettAnn

eftersom din papegoja ragnar fattat bra tycke för den tycker jag du ska döpa den till ragnhild :)

2009-12-15 @ 00:39:23
Postat av: s

kolla gärna min blogg :)

2009-12-15 @ 01:55:44
URL: http://sarahsdiary.blogg.se/
Postat av: Gunilla

Ragnhild var ett bra namn! Tack Nettan!

2009-12-15 @ 16:39:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0