Fredag!

Tog semester idag. Gubben och jag åkte ner till Sanda och kollade läget. Vi har insett att vi inte kommer hinna dit på nån månad och vattenberedaren läcker så det var lika bra att titta till den... Vi stängde av den och kylskåpet oxå, kan passa på att spara lite på elen. Åkte en sväng till Skärholmen och hittade lite kul ögon och pärlor till mina amigurumis. Köpte en liten ask för behändig förvaring av såna där småpryttlar. Garn hittade jag i Strängnäs, har fått minst två beställningar på sköldpaddor och nu har jag lite roligare färger. Monica vill ha en knallrosa med svart skal och jag tror jag ska göra en blå till Lotta... men jag har inte bestämt mig än. Så är det ytterligare en kompis som är intresserad men det kanske blir nåt annat än en sköldpadda. En kanin kanske? Den blev uppskattad här på nätet, det defekta är charmigt! "Långöra" är kanske min favorit ändå. Jag tänker fortsätta med en munk till mig själv, sen tänkte jag försöka göra en jultomte av samma mönster... vi får se om "MrChristmas" oxå blir "defekt" då. En glad morot kanske?



Ska passa på att tala om att mönstret till kaninen hittade jag hos http://my.opera.com/IdasKreativa/blog/index.dml/tag/gratis%20m%C3%B6nster och de andra är från boken:

                   

...så tror jag att jag gjort skaparna av mönstren rättvisa. Det är så roligt när andra delar med sig så frikostigt av sin konst, även om jag lyckades misshandla mönstret i kanin-fallet så gjorde amigurami-designern Ida ett bra jobb.

Kommentarer
Postat av: Ia

Tack älskade vän för det vackra bokmärket....nu måste jag ta mig till posten och få iväg Ditt paket så Du har lite mer att sätta händerna i!!!!!!



Kram i massor!

2009-12-07 @ 15:34:01
URL: http://kajsalisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0