Softish juldag

Sov länge, 13 timmar ungefär.... har börjat snarka nåt grymt igen så gubben tar täcke och kudde och lägger sig nånannanstans på nätterna...hm... men jag sover gott ;O)

Satte in höstens spetsar i knyppel-pärmen igår och gjorde en pärm för frivoliteterna idag. Monica åkte strax efter 12 för att ta en buss till Linköping.

Janne blev dålig på eftermiddagen, kan vara nån rejäl förkylning på gång, så Sandra fick hans bio-biljett till "Göta Kanal 3". Jens, Sandra, Bekki och jag möttes vid Sickla-bion vid 4. Filmen var sisådär, inte så dålig som den kritik den fått, men inte i klass med 1:an och 2:an. Sen gjorde det väl inte saken bättre att luft-cirkulationen var trasig så det var varmt och syretomt när filmen var slut. Det gick väl an att sitta still i den dåliga luften, men när alla började röra sig mot den enda utgången fick Bekki panik.

Jens och Sandra åkte tillbaka till Nacka, jag skjutsade Bekki till en kompis där hon skulle tillbringa kvällen. Janne och jag har tittat på "Morden i Midsomer" och lite annat, medan jag virkat en sköldpadda utan ben som ska vara nåldyna till min lilla knyppeldyna. Det blev lite käckt ;O)

            

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0