1 april!

Kan på detta sätt skicka ut en liten varning till alla er som inte blivit lurade än. Min yngsta har blivit det och då kom vi på att det var första april idag.

Igårkväll hade Janne och jag onsdagsmys så det förslog! En liten bild att sukta med! Lika gott som det ser ut!

        

Nu ska vi ge oss ut på lite äventyr. Vi ska köpa lite mat till helgen och ännu viktigare: en blomma till grannen som skottat hos oss på Sanda hela vintern... och så ska jag ringa och fråga om vi får hälsa på "Grisen", bondens lilla vavva-valp. Framåt kvällen ska vi åka till Enköping och kolla in en hörnbäddsoffa som vi hittat på Blocket.

       

Den hoppas vi på! Sen ska här fixas ivår, det ska isoleras, byggas kök och målas!

Haft konstiga drömmar inatt, de har handlat om kyrkan och att vara till besvär... kan vara idé att ta upp på terapin, tänker jag. Jag drömde nämligen att jag var i Strängnäs domkyrka och den var fullsatt. Jag hörde inget av det som hände för alla satt och pratade med varandra och ingen brydde sig om att högtalarsystemen inte funkade. När jag till sist gick och satte mig längst fram fick jag en utskällning för de tomma platserna var minsann reserverade. Jag blev skitarg och gick ut, sen återvände jag för att klaga och hamnade hos biskop Anjte Jackelen som var väl medveten om problemen. Kan tilläga att biskop Antje är biskop i Lund och inte i Strängnäs... Det är inte drömmen jag behöver ventilera, utan alla känslorna som den väckte. Drömmar kan vara terapeutiska så det står härliga till.

Nu börjar torsdagens äventyr! Hörs ikväll..kanske...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0