Ajaj aj...

Även om veckan som var har varit jättebra så har jag sovit illa. Inatt slocknade jag som en klubbad säl (fy vilket uttryck egentligen) och vaknade tidigt i morse med huvudvärk och ont både här och där. Blev kvar i sängen till närmare 12.00. Förkylningen som hotat bryta ut hela veckan är mer kännbar idag... sen är säkert kiropraktorn skyldig till en del nackvärk. Ryggen känns toppen och mitt mycket onda högerknä är helt smärtfritt... eller så är det helt enkelt skitvädret som orsakar huvudvärken. Jag har så sällan huvudvärk så det triggar direkt igång mina analyserande impulser.. varför varför vad kan det bero på? Det kanske är en kombination av kiropraktor, oväder, sömnbrist och... var det nåt mer? Skit samma. Nu får stora mängder kaffe, vatten och ett par alvedon göra sitt.

Ragnar och jag har ätit frukost tillsammans. Jag älskar verkligen helgerna på Sanda med honom. Förutom att man hela tiden måste passa stolarna så han inte biter i dem, så är han mer fri härnere. Han har sin spegel och min axel, han snor äppelbitar ur min gröttallrik och sätter sig på fåtöljen och tittar ut på skatorna. Livet är enkelt. Kanske mycket beroende på att jag inte ska nånstans.


             

Igår fick jag inte igång TV:n. Datorn höll mig sällskap. Vår bärbara är verkligen precis hur seg som helst, men det gör liksom inget härnere. Skrev blogg, var inne på Youtube och läste bloggar, kikade runt på Facebook och hittade ev. två gamla AF-are, klasskompisar från Adolf Fredrik. Har blivit ännu mer nyfiken på vad som hänt alla sen jag träffade Su på T-banan i höstas (efter 30 år!!!) och vi har rätt mycket kontakt nuförtiden.

Huvudvärken släpper så sakteliga... undrar om jag ska knalla över till grannen och gulla med Grisen en stund...


Kommentarer
Postat av: Lelleplutt

Nu verkar det bli farligt det här..... Inte pussa små hundvalpar och inte besöka dom heller, om du inte tänkt ta med dig den hem ;^)

2010-04-11 @ 11:04:27
URL: http://lelleplutt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0