Skit oxå!

Glömde kamerasladden så jag kan inte ladda ner några nya bilder i helgen! Börjar så smått installera mig på Sanda. Det är kallt i huset ännu och Ragnar surar i buren. Han får inte komma ut medan elementen står på maxvärme.



Jens, Sandra och Monica var och hämtade bäddsoffan tidigare i veckan och jag har lite bekymmer med plats. Bella, Rickard och Justin kommer ner imorgon och just nu har vi inga sittplatser utom i köket... men kommer dag kommer råd. Ska sätta mig i fåtöljen och glo en stund så kommer nog fantasin.

Idag har jag jobbat mina två timmar. Fondärenden och telefonsamtal. Känns som man gör lite nytta ändå. Blev tillfrågad om jag kan medverka i mässan på tisdag och det tackade jag ja till. Sen åkte jag in till stan. Nästan mitt emot terapin ligger Sallys garn, en mysig liten favorit-garnbutik jag gärna slinker in i. Där hittade jag en hyfsat bra brun och ett roligt grönt nystan till Pippi-tröjan, sen sprang jag över till terapin. Sen emåt, handla, packa... Jens hade fått lön så han tankade bilen full åt mig när jag skjutsade honom till Älvsjö station... sen åkte jag och Ragnar ner till Sanda. Köpte en hamburgare på Strängnäs Mc´s drive in som jag smaskade i mig när vi kom fram.



Nu börjar värmen så sakteliga komma. Förutom rolig stickning och Justin-mys hoppas jag på Grisen-gos och Ragnar-bus i helgen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0