Beach-hunting ... (Lanzarote)

Idag var tredje cch sista dagen vi hade hyr-bilen och vi tankte kora till Playa Papagayo for vi hade hort att stranderna dar skulle vara fina... men efter att ha kort ett antal varv i spokstadernas labyrinter och ut i en lava-oken pa oasfalterad lavagrus-vag, och vi dessutom kom fram till en vagsparr som skulle ha betalt sa akte vi hem igen. Inga sura minner for landkapet harnere ar fantastiskt att kora igenom. Upp i bergen pa vindlande vagar, en herde som vallar getterna over vagen, ner i hisnande dalar. Vi parkerade ett par kilometer fran vart hotell och lag hela dagen vid Playa del Carmen istallet. Det var ingen direkt sol att tala om och det ar lika skont det for det var ca 26 grader anda. Vi lag och njot av bruset fran Atlanten och den skona varmen, jag laste ett par kapitel ur "Flugornas Herre" som min klass har seminarium pa ikvall. Sjalv tyckte jag att det var lagom littteratur att ha med sig pa en semestertripp :0)

Nu har vi varit ute och promenerat i Puerto del Carmen, atit och kopt ett armband till Bekki. Det blir enda presenten vi tar hem och det enbart for att hon bett sa manga ganger att kopa just ett armband. Jag avskyr alla souvernir-shopar och allt krimskrams det bjuder pa, men denna har en historia. Det ar en spansk fotbollsfru som ar mode-guru har i Spanien och hon hade flera stycken av just dessa pa sig under fotbolls-VM i Sydafrika... sa okej da! Hoppas du ska gilla det nu, stumpan!

Imorgon hade vi tankt boka en resa till djurparken pa Fuerteventura... men de har lovat hallregn sa vi har en back-up-plan... hoppas den slar val ut!

God natt alla vanner, vi hors kansde imorgon :0)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0